Braun MultiQuick 9 SPICE+ MQ9038 staafmixerset, Zwart, zilver

  BraunMultiQuick 9 SPICE+ MQ9038 staafmixerset

  108.95
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Braun MultiQuick 9 SPICE+ MQ9038 staafmixerset

  Deze Braun staafmixer MultiQuick 9 SPICE+ MQ9038 heeft een krachtige motor met een vermogen van 1000 Watt. De Braun MultiQuick 9 hakt zelfs de áller hardste ingrediënten, zoals  chocoladestukjes, walnoten en Parmezaanse kaas, zonder moeite fijn. De staafmixer is voorzien van Smart Speed technologie: geen vooraf ingestelde snelheden. Door harder op de bedieningsknop te drukken ontstaat meer power. 
  De unieke ACTIVEBlades bewegen op en neer en pureren zelfs het hardste voedsel met 40% minder inspanning. Deze innovatieve nieuwe, flexibele staafmixervoet kan zelfs het zwaarste werk aan en biedt 250% meer actief snijoppervlak om mee te werken, waardoor je twee keer zo fijn kunt pureren.

  De Uniek PowerBell staafmixervoet is een standaardonderdeel op iedere staafmixer van Braun en is ontworpen met SPLASHControl technologie. Dankzij deze technologie spetter je jezelf en de hele keuken niet onder en behaal je de beste mixresultaten. De combinatie van de 6 bogen in de PowerBell staafmixervoet met de bel vorm én de unieke positie van de mesjes in de staafmixervoet zorgen ervoor dat de ingrediënten naar binnen worden gezogen zodat je een fijner en gladder resultaat behaalt zonder te knoeien. Zo blijven jij en jouw keuken spatloos. 
  De nieuwe MultiQuick 9 staafmixer beschikt over een extra mesje. Dit innovatieve extra mesje biedt meer snijactie per omwenteling, wat voor een sneller en efficiënte pureerresultaat zorgt en grote stukken voedsel gemakkelijker te verwerken maakt.
  Deze Braun staafmixer wordt geleverd met:
  - Specerijenmolen: Gemaakt van roestvrijstaal voor het malen van uiteenlopende specerijen, koffiebonen en andere droge ingrediënten.
  - Hakmolen 500 ml: Hakt vlees, harde kaas, noten en kruiden in seconden.
  - Garde
  - Maatbeker met een inhoud van 0,6 liter
  lees meer

  Specificaties

  Garantie