Braun MQ5060 WHBL TWIST staafmixer, Wit

  BraunMQ5060 WHBL TWIST staafmixer

  84.95
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Braun MQ5060 WHBL TWIST staafmixer

  Deze Braun MQ5060 WHBL TWIST staafmixer heeft een motor met een vermogen van 750 Watt, waarmee je tal van mogelijkheden tot je beschikking hebt. Mix huisgemaakte soepen en sauzen voor jouw groentenoodles of draai in een paar seconden een ontbijtsmoothie in elkaar. De MQ5060 WHBL TWIST wordt geleverd met een mengbeker en spiraalaccessoires. De 600ml-mengbeker is BPA-vrij en is voorzien van maataanduidingen in ml en fl.oz. Twee knoppen, één beweging om snel en gemakkelijk te wisselen tussen alle EasyClick-accessoires.

  Antispat
  Plaats de staafmixer eenvoudig rechtstreeks in de beker voor een snelle en gezonde smoothie. De unieke POWERBell PLUS-staafmixervoet van Braun beschikt over SPLASHControl-technologie. Dankzij deze technologie pureer je spatloos zodat je keuken vlekkeloos blijft.

  Bespaar tijd en geniet van een glad pureerresultaat
  Dankzij het extra mesje in de staafmixervoet pureer je jouw ingrediënten voor verse soepen en smoothies nóg sneller. Door dit extra snijgedeelte wordt er per rotatie meer gesneden, waardoor het pureren nog sneller en efficiënter verloopt. Je kunt zelfs grotere stukken ingrediënten moeiteloos pureren met een zeer glad pureerresultaat als gevolg.

  Een leuke manier om gezonder te eten.
  Met drie messen in verschillende diktes kan je snel verschillende soorten groenteslierten maken: van dunne linguine en tagliatelle tot brede pappardelle. Snijd jouw favoriete groenten in verschillende vormen en maten voor een leuke manier om gezonder te eten.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie