overzicht
Braun MQ3035WH Sauce Multiquick 3 staafmixer, wit, blauw
 • 10.- Cashback

  BraunMQ3035WH Sauce Multiquick 3 staafmixer

  53.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  10.- Cashback

  10.- Cashback
  Bij aankoop van deze Braun mixer. Deze actie loopt t/m 31 oktober 2019.

  Hoe werkt het?

  Om deel de nemen aan de actie dien je je apparaat te registreren via Braun. Deze actie is een initiatief van - en wordt afgehandeld door Braun. Hier vind je ook de actievoorwaarden.

  Braun MQ3035WH Sauce Multiquick 3 staafmixer

  De Braun MQ3035WH Sauce MultiQuick 3 staafmixer wordt geleverd met een aantal handige accessoires. Met de 500 ml hakmolen kun je sauzen maken en met de hakmolen kun je kruiden fijnhakken. Met de RVS garde maak je eenvoudig en klontvrij pannenkoekenbeslag. Dankzij de 2 simpele bedieningsknoppen kun je de snelheid bepalen waarmee je hakt, klopt, mengt of pureert. De MQ3035WH is eenvoudig te gebruiken met slechts één hand.

  Technologie & PowerBell Plus
  Deze technologie heeft een ongekende efficiëntie dankzij de vorm van Brauns gepatenteerde PowerBell Plus staafmixervoet: de kelkvormige staafmixervoet heeft zes inkepingen én een uniek geplaatst staafmixer mes. Deze combinatie zorgt voor de juiste flow van ingrediënten wat resulteert in gelijkmatige pureerresultaten en een spatvrije keuken. Bovendien pureert de nieuwe MultiQuick 9 ook grote stukken voedsel, zoals een hele avocado met pit, moeiteloos dankzij het extra innovatieve mesje op de PowerBell Plus-voet.

  Specificaties:
  - Vermogen: 700 Watt
  - Functies: pureren, mengen, mixen, kloppen, hakken
  - 2 snelheden
  - Afneembare RVS staafmixervoet
  - Kleur: wit
  - 2 jaar garantie

  Inhoud verpakking:
  - Staafmixer
  - Hakmolen (500 ml)
  - Garde
  - Beker
  - Handleiding
  lees meer

  Specificaties

  Garantie