Braun IS3022WH stoomgenerator, Wit, groen
 • Uitverkocht

  BraunIS3022WH stoomgenerator

  129.21
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  30.- Cashback

  30.- Cashback

  op dit apparaat van Braun. Deze actie loopt t/m 31 augustus 2020 Hoe werkt de actie? Ga na aankoop naar - https://www.braunhousehold.com/nl-nl/lopende-acties - en registreer je aankoop. Meer informatie lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Braun IS3022WH stoomgenerator

  Deze compacte Braun IS3022WH stoomgenerator heeft een  vermogen van 2400 Watt, een stoomdruk van 5.5 bar, 120 g/min stoomafgifte, een  krachtige 330 g stoomshot en een groot afneembaar waterreservoir met een inhoud van 2 liter. Het strijkijzer heeft een afgeronde Eloxal 3D strijkzool. Na een zeer korte opwarmtijd kun je de temperatuur handmatig instellen. Je strijkt 2 x zo snel in vergelijking tot een gewoon strijkijzer waardoor jij tijd bespaard om andere dingen te doen. Wanneer de CareStyle 3 IS 3022 WH  ontkalkt moet worden wordt automatisch via een indicatielampje aangegeven wanneer er ontkalkt moet worden. De reinigingsprocedure is eenvoudig en snel uit te voeren. Na gebruik kun je met behulp van het vergrendelingssysteem de IS 3022 WH eenvoudig te verplaatsen en opbergen. 

  Eloxal 3D
  De vormgeving van deze afgeronde en krasbestendige strijkzool is geïnspireerd door snowboards. Het zorgt voor een optimaal glijresultaat met perfecte strijkresultaten, zelfs bij de meest hardnekkige kreukels. De strijkzool glijdt moeiteloos in alle richtingen over alle obstakels zoals knopen en ritsen.

  Met o.a.
  -Verticale stoomfunctie
  -Variabele stoom
  -Lengte snoer:1.6 meter

  -Continu bijvullen
  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd) 18x36x28 cm
  - Gewicht:4.3 kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie