Braun HT5000WH broodrooster, Wit
 • Uitverkocht

  BraunHT5000WH broodrooster

  49.-
  Wit
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Braun HT5000WH broodrooster

  Met de  Braun HT5000 broodrooster uit de Braun ID Breakfast Collectie, in de kleur wit, maak je toast, bagels en broodjes zoals je het, het liefste hebt. Je hebt de keuze uit 13 bruiningsstanden, van zacht goudbruin tot krokant donkerbruin.

  Eenvoudige bediening
  De knoppen voor opwarmen, ontdooien en stoppen zijn eenvoudig te bereiken aan de bovenzijde van het broodrooster. De broodlift en bruiningsgraden zitten aan de zijkant. Automatische broodcentrering zorgt er altijd voor dat het brood in de ideale positie staat voor een gelijkmatig bruiningsresultaat. De HT5000 beschikt ook over een intelligente warmteregeling voor gelijkmatig bruinen bij meerdere keren roosteren achtereen en een broodlift voor gemakkelijk uitnemen van geroosterd brood.

  Gemakkelijk schoon te maken
  De broodkruimels worden in de lade verzameld en kunnen makkelijk worden verwijderd. De stofdeksel zorgt ervoor dat het geroosterde brood zo lekker mogelijk blijft: het stofdeksel voorkomt dat er stof en vuil in de broodrooster terecht komt, zodat deze altijd schoon blijft. Onderdelen die met voedsel in contact komen zijn bovendien BPA-vrij.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie