Braun haarborstel met natuurlijke haren

  Braunhaarborstel met natuurlijke haren

  30.95
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Braun haarborstel met natuurlijke haren

  Glanzend haar in één beweging
  De Satin Hair 7 BR750 is een ionische haarborstel die miljoenen actieve ionen vrij laat. De ionen zorgen ervoor dat pluizig en statisch haar ingeruild wordt voor glanzend haar. Deze Satin Hair 7 BR750 geeft je haar zichtbaar meer glans, in vergelijking met de Satin Hair Brush zonder IONTEC.

  Iontec
  Iontec is een baanbrekende innovatie van Braun Research. Iontec is een technologie die speciaal ontworpen is om de gezondheid van je haar te beschermen. Zo kun je ervan uit gaan dat het stijlen je haar niet beschadigt. Ook zorgt de technologie ervoor dat de glans, de zachtheid, de gezondheid en de vitaliteit van het haar absoluut geen gevaar lopen als je deze krulborstel gebruikt.

  Het is zelfs bewezen dat Iontec de gezondheid van je haar proactief herstelt. Groene ionenstralen sturen miljoenen satijnionen op effectieve wijze door je haar, om vochtdeeltjes aan de lucht te onttrekken terwijl je aan het stijlen bent. Satijnionen omwikkelen ieder individuele haar en herstellen snel de vochtbalans van je haar, omdat ze het vocht dat meestal verdwijnt bij te warm stijlen weer terug naar binnen transporteren.

  Voordelen en kenmerken
  - Verwijderbaar kussen voor een gemakkelijke reiniging
  - Werkt op batterijen, bevat 2 batterijen
  - Gaat automatisch uit voor langere levensduur
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking