Braun 9375CC scheerapparaat, -
 • 100 proefdagen

  Braun9375CC scheerapparaat

  269.99
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  Niet tevreden, geld terug

  Niet tevreden, geld terug

  bij aankoop van dit Braun apparaat. Deze actie loopt t/m 30 juni 2021. Hoe werkt het? Het apparaat moet binnen 114 dagen na aankoopdatum bij Braun zijn ontvangen. Ga naar: https://www.braun.nl/nl-nl/promotions/money-back-guarantee. Meer info in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Braun 9375CC scheerapparaat

  Ontdek de efficiëntie van de Braun Series 9. Dit elektrische scheerapparaat zorgt met zijn 5 scheerelementen dat alle haren in een beweging meegenomen worden. De Series 9 is geschikt voor de natte en droge huid en er kan gekozen worden voor een milde of gladde scheerbeurt. De Braun Series 9 wordt gemaakt in Duitsland en heeft de mogelijkheid om wel 60 minuten draadloos te scheren, dat is 20% langer dan de vorige Series 9.  Kenmerken:
  Lift & Cut trimmer
  Gecoat met titanium. Grijpt zelfs platliggend haar.
  Direct&Cut trimmer
  Scheert haartjes af die in verschillende richtingen groeien.
  Skin Guard
  Beschermt de huid bij elke beweging
  2x Opti-Foil™
  Grijpt zelfs het laatste haartje, voor een soepele scheerbeurt.
  10-D-flexkop
  Onafhankelijke flexibele scheerelementen gemonteerd op een 10-directioneel flexibele kop: MicroMotion gecombineerd met MacroMotion voor maximale aanpasbaarheid aan het gezicht. Zo krijg je meer contact met de huid voor een grondigere scheerbeurt.
  Geavanceerde 32-bit chip
  Past het vermogen van het scheerapparaat aan op je baard, zodat zelfs de meest dikke baard kan worden geschoren.
  Aanpassing baarddichtheid
  Leest jouw baard en past het vermogen daar op aan SyncroSonic™-technologie met 40.000 transversale bewegingen per minuut. Vermenigvuldigd met sonische technologie. De gepatenteerde SyncroSonic™-technologie van Braun leest je baard en past zich eraan aan. Controleert de dichtheid 160 keer per minuut. En is extra krachtig waar dat het meest nodig is.
  Trimmer met titanium afdeklaag
  Titanium is een uiterst duurzaam metaal en zeer bestendig tegen corrosie. Bovendien ziet het er heel mooi uit. Daarom gebruikt Braun het als afdeklaag voor de trimmer.
  LED display
  Alle informatie in een oogopslag: het nauwkeurige LED-display geeft de status van de batterij, de hygiëne en het reisslot aan.
  Clean&Charge-systeem
  Voor een scheerapparaat dat elke dag als nieuw aanvoelt. Het Clean&Charge-station reinigt, smeert en droogt je scheerapparaat hygiënisch en laadt het op met één druk op de knop.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie