overzicht
Braun Silk-épil Lady Shaver 5-360 3-in-1 scheerapparaat, trimmer en scrubsysteem

  BraunSilk-épil Lady Shaver 5-360 3-in-1 scheerapparaat, trimmer en scrubsysteem

  42.-
  19 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis

  Braun Silk-épil Lady Shaver 5-360 3-in-1 scheerapparaat, trimmer en scrubsysteem

  Deze oplaadbare Braun ladyshave Silk-épil 5360 zorgt voor gladde en stralende huid. De Silk-épil 5360 scheert en exfolieert voor een dubbele verzorging. En metéén soepele beweging, scheert en scrubt de Silk-épil 5360 dankzij het vibrerende scrubopzetstuk. Het afgeronde scheerhoofd past zich moeiteloos aan de contouren van jouw lichaam aan en ook de afgeronde toppen van de trimmer glijden zachtjes over jouw huid. Je kunt de ladyshavereenvoudig te reinigen onder stromend water.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.8(19 reviews)
  Meest recent

  NIET SNOERLOOS

  Gekocht voor mijn dochter van 14 omdat deze ladyshave snoerloos zou zijn. Is helaas niet bruikbaar zonder snoer maar mag na gebruik wel afgespoeld worden. Naar mijn idee heel gevaarlijk, vergeet hem niet uit het stopcontact te halen!

  1 persoon vond dit nuttig

  Ik ben heel blij met het scheerapparaat

  Het scheerapparaat voldoet aan mijn verwachting. Dat het met snoer is vind ik goed, omdat het dan krachtig werkt.

  Niet snoerloos helaas

  Het apparaat scheert goed, alleen niet snoerloos wat er wel bij staat. Ik zou hem alleen aanraden aan mensen als er duidelijk bij vermeld staat NIET SNOERLOOS.

  is niet oplaad baar!! staat wel in de beschrijving

  niet oplaadbaar!! staat wel bij de omschrijving!!.

  1 persoon vond dit nuttig

  Prima maar niet bijzondee

  Een scheerapparaat dat fijn in de hand ligt. Er zit een trim/- en scheerstand op, maar ik werk weinig verschil. Het apparaat heeft een snoer nodig waardoor scheren onder de douchen onhandig is. Ik heb het gevoel alsof een scheermes even effectief is. Ik heb dit product gratis ontvangen om te testen, maar weet niet of ik zelf dit product zou aanbevelen. Het is prima en doet wat het moet doen maar is verder niet bijzonder.

  ook geplaatst op braun.nl

  Te duur voor wat het doet

  Verheugd ontving ik deze Ladyshave. Ik ging gelijk aan de slag, want ja, het mooie weer stond voor de deur :). Er zaten diverse onderdelen in de verpakking en een mooi lang snoer. Fijn! Met de Ladyshave aan het snoer begonnen met scheren. Het apparaat maakt wel veel lawaai en het duurt vrij lang voordat er iets gebeurt waar ik tevreden bij ben. Omdat ik nergens in de omschrijving las, dat het snoerloos ook te gebruiken was, probeerde ik dit. Helaas; er zit geen accu in die zichzelf oplaadt. De scheerkop is met de diverse onderdelen aan de grote kant, waardoor het trimmen van de bikinilijn vrijwel onmogelijk maakt. Ik had het graag wat smaller/kleiner gezien. Het is dat ik het product gratis kreeg om te testen, maar wanneer ik deze Ladyshaver LS5360 zou moeten kopen, had ik dat niet gedaan. Als de prijs 20 euro lager lag, misschien wel. Maar nu is deze té hoog voor de mogelijkheden die je in je handen hebt. Positief: Oogt stevig, lang snoer, 'goed scherp' Negatief: Veel lawaai, grote scheerkop, niet snoerloos (oplaadbaar) te gebruiken

  ook geplaatst op braun.nl

  Fijne ladyshaver voor een nette prijs.

  Ik heb deze ladyshaver gratis mogen proberen en deze heeft mij verwachtingen overtroffen. Vaak krijg ik irritaties bij het gebruik van een ladyshaver maar dat is bij deze absoluut niet. Het scheerresultaat is perfect en er blijven geen haartjes over. Het scheren verloopt soepel en de shaver ligt fijn in de hand. Het wisselen van de opzetstukken gaat makkelijk. Er zit een bikinitrimmer bij waardoor dit gedeelte makkelijk bijgewerkt kan worden. Het andere opzetstuk heb ik niet nodig gehad omdat hij zonder deze stukken al fijn scheert. Er wordt een borsteltje bij geleverd om je shaver schoon te maken , echter even afspoelen onder de kraan gaat ook prima. Al met al een fijne ladyshave.

  ook geplaatst op braun.nl

  Tevreden

  Het is een mooi apparaat en makkelijk te gebruiken. Het apparaat is alleen niet draadloos zoals je zou denken na het zien van de afbeelding. Verder ben ik er erg tevreden over. Na het ontharen is de huid zacht en glad. De haartjes blijven ook redelijk lang weg. Ik heb het geluk dat ik dit product gratis heb mogen testen. Ik gebruik het met plezier

  ook geplaatst op braun.nl

  Boven verwachting, handig buiten de douche!

  Ik heb dit product nu een maand in huis en ongeveer 5 keer gebruikt om mijn benen te doen. Ik ben erg tevreden, want de ladyshaver is erg fijn in gebruik. Ik had verwacht dat het langer zou duren dan normaal scheren met een mesje, maar dit bevalt me veel beter, nu hoeft het niet alleen maar perse onder de douche en kan je snel nog even je scheren als je toch bedenkt blote benen te hebben die dag. Het enige nadeel wat ik heb kunnen ontdekken, nadat ik de ladyshaver een maand geleden gratis heb mogen ontvangen, is dat de kabel naar mijn mening iets langer had gekund. Ik heb niet erg veel stopcontacten, dus soms was dat lastig. Veder ben ik zeker heel positief over de ladyshaver en raad ik hem andere zeker aan.

  ook geplaatst op braun.nl

  Praktisch en makkelijk

  Ik zou deze Braun Ladyshaver absoluut aanraden! Hij is erg makkelijk in gebruik, niet te veel poespas en doet goed wat het moet doen. Wat ik zelf erg praktisch vind is dat het gebruik maakt van een snoer in plaats van bijvoorbeeld batterijen, zo maak je geen extra kosten. De ladyshaver ligt fijn in de hand en is lichtgewicht, dus hij kan makkelijk meegenomen worden op vakantie. Daarbij maakt hij niet zo'n hard geluid, wat ik wel eens heb meegemaakt met andere ontharingsapparaten. De verschillende opzetkoppen voegen naar mijn idee niet heel veel toe, maar wellicht dat dit verschilt per persoon. Daarnaast gaat het ontharen met de ladyshaver niet per se sneller dan bijvoorbeeld onder de douche, maar ik vind het wel minder gedoe omdat het gewoon droog kan en waar + wanneer je maar wil. Al met al ben ik heel tevreden over deze Bran Ladyshaver LS5360! Ik ben blij dat ik hem gratis ontvangen heb om te testen, en zou hem zeker aanraden!

  ook geplaatst op braun.nl

  toegevoegd aan winkelmand