Brandt B5506UHD 4K Ultra HD tv, Zwart
 • Uitverkocht

  BrandtB5506UHD 4K Ultra HD tv

  499.-349.-je bespaart 150.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Brandt B5506UHD 4K Ultra HD tv

  Deze Brandt B5506UHD 4K Ultra HD tv 55 inch (140 cm) in zwart, met een beeld resolutie van 3.840 x 2.160 pixels geeft een super beeldkwaliteit. De TV heeft een 4x hogere resolutie dan een reguliere Full HD TV. Door de hogere resolutie heb je scherper beeld en wordt jij als kijker nog meer meegezogen in wat je kijkt, en ben je klaar voor de toekomst van TV kijken. Het aansluiten van randapparatuur werkt eenvoudig door het brede scala aan aansluitmogelijkheden.

  De Brandt B5504 beschikt over 3 HDMI-aansluitingen, 2 USB-poorten, 1 VGA-poort, 1 PC-audio-ingang, 1 koptelefoonuitgang en 1 coaxiale digitale audio-uitgang je apparaten gemakkelijk aan te sluiten: gameconsoles, home cinema set, Blu-Ray-speler, USB-sticks en externe harde schijven.
  Deze Brandt TV is voorzien van een hotelfunctie om je instellingen te beschermen tegen verkeerde bediening van de afstandsbediening. Met deze functie kun je ook bepaalde zenders vergrendelen zodat kinderen bijvoorbeeld geen zenders kunnen bekijken die niet voor hen bestemd zijn.
  Specificaties:
  - Ouderlijk toezicht
  - 3 HDMI poorten
  - Common interface Plus (CI+)
  -  VGA (D-Sub) poort
  - 2 USB. 2.0 poort
  - 1 Digitale audio uitgang
  - 1 Hoofdtelefoon uitgang
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingEnergieklasse