home

Vandyck staat voor kwalitatief hoogwaardig bed- en badtextiel, gemaakt van natuurlijke materialen met een onderscheidend en toonaangevend design.

dekbedovertrekken

Vandyck dekbedovertrekkenIn de Vandyck collectie vind je onder andere kwalitatief hoogwaardige dekbedovertrekken gemaakt van natuurlijke materialen, zoals linnen en katoen met een onderscheidend en toonaangevend design.

ontdek nu
badgoed

Vandyck badgoedVandyck biedt eén van de grootste en uitgebreidste collecties badgoed wereldwijd: van comfortabele badjassen tot zijdezachte handdoeken van 100% gekamd katoen. De meest bekende handdoek van Vandyck is de Ranger, ook wel ‘World’s best towel’ genoemd. Het uitgebreide Ranger badgoedprogramma bestaat uit meer dan tachtig kleurencombinaties. De handdoeken zijn gemaakt van 100% Amerikaanse katoen en hebben een uitzonderlijk hoog absorptievermogen.

scoor nu
Hoofdkussens & dekbedden

Vandyck hoofdkussens & dekbeddenDe uitgebreide collectie hoofdkussens en dekbedden onderscheidt zich vanwege de innovatieve toepassingen van hoogwaardige materialen. De dekbedden zijn gevuld met ganzendons. De tijken zijn soepel en donsdicht geweven. Daarnaast is alle dons op een diervriendelijke manier verwerkt. Ook hebben alle Vandyck donsproducten het Downpass certificaat, dat garant staat voor hoge kwaliteit en de zekerheid geeft dat de dons en veren ethisch verantwoord zijn verkregen en van een strikt gecontroleerde productieketen komen.

ontdek nu
kwaliteit

KwaliteitVandyck staat voor kwalitatief hoogwaardig bed- en badtextiel, gemaakt van natuurlijke materialen met een onderscheidend en toonaangevend design. Het uitgebreide programma (dons)dekbedden en hoofdkussens is innovatief en duurzaam. De gebruikte dons wordt vanzelfsprekend op diervriendelijke wijze verkregen.

over vandyck

Over VandyckIn 1923 opende Cornelis van Dijk in Hilversum een karakteristiek pakhuis vol huishoudtextiel. Dit hadden hij en zijn zoons over de hele wereld ingekocht. Tegenwoordig besturen vader en dochters van Van Dijk het aloude familiebedrijf. Zo leeft de naam van Cornelis van Dijk voort in het wereldwijd verkrijgbare luxe bed- en badmodemerk Vandyck. Het designteam is het jaar door druk met het spotten van nieuwe trends en zet deze om in een inspirerende collectie. Dit wordt intern ontwikkeld, zodat er een optimale afstemming is tussen de verschillende productgroepen. Van handdoek tot overtrekset en van plaid tot sierkussen: met Vandyck kun jij jouw slaap- en badkamer tot in de puntjes stylen.