Home

Endless in style. Dat is waar Riverdale voor staat. Met onze producten zijn de mogelijkheden om het huis fashionable in te richten eindeloos.

Riverdale meubelen

Riverdale meubelenMet de meubellijn van Riverdale richt je jouw hele woonkamer stijlvol in. Van mooie bijzettafels tot stylishe dinerstoelen in velvet. Van kleurrijke poefen tot een stoere leren bank. Riverdale weet je elke keer weer te verrassen met verschillende woonstijlen.

shop nu
BCP Riverdale kussens

Riverdale kussensRiverdale kussens zijn ideaal om je interieur snel een andere uitstraling te geven. Groot of klein, voor de sier of functioneel. Je huis ziet er hoe dan ook meteen een stuk gezelliger uit. Riverdale biedt een groot assortiment variërend van jacquard geweven kussens, ronde kussens, kussens met franjes en luxe fluwelen kussens.

scoor nu
BCP Riverdale servies

Riverdale serviesRiverdale biedt een ruime collectie aan serviezen die je oneindig met elkaar kunt combineren. Zo geef je jouw gedekte tafel steeds een andere uitstraling. Of je nu voor jezelf dekt of voor een feestelijk diner. Kies het servies dat bij je past.

shop nu
Over de Riverdale collectie

Over de Riverdale collectieMet de collectie van Riverdale geef je jouw hele huis een stijlvolle uitstraling. Van de keuken en woonkamer tot je badkamer en slaapkamer. Voor elke ruimte biedt Riverdale een rijke en elegante collectie in verschillende stijlen. Riverdale inspireert elke dag weer om het huis fashionable te maken.

ontdek nu