home

Sport has the power to transform and empower us.

PUMA sportstyle

PUMA sportstyleCasual look, opvallende kleuren, klassieke elegantie of moderne streetstyle: je vindt het allemaal in de sportstyle collectie van PUMA. Deze collectie combineert een sportieve look met moderne stijlen in haar T-shirts, sweaters, pants en sneakers.

shop nu
Puma training collectie

PUMA training collectieTrain hard, maar met stijl! De trainingscollecties van PUMA zijn net zo divers als jouw trainingsdoelstellingen. Stabiliteit, wendbaarheid, demping en comfort zijn kenmerken waarmee de trainingsschoenen van PUMA jou, samen met de trainingsoutfits, het maximale uit jezelf laat halen.

ontdek nu
PUMA voetbal

PUMA voetbalScoor altijd, op gras en in de zaal, met de voetbalschoenen van PUMA. De goede pasvorm, vetersluiting en hoogwaardige materialen vergroten je individuele prestaties. Met de PUMA ONE, FUTURE en de KING zijn er meerdere silo’s om jouw voetbalschoenen uit te kiezen.

scoor nu
PUMA motorsport

PUMA motorsportStroomt er benzine in plaats van bloed door je aderen en gaat van het geronk van motoren je hart sneller kloppen? Dankzij de motorsportkleding van PUMA ga je op en naast de baan op kop. Ongeacht of je Ferrari, Mercedes of Red Bull support, in PUMA's shirts, sweatshirts en jacks pronk je met geweldige looks en topprestaties.

shop nu