Home

O'Neill is van origine een Amerikaans surf merk met unieke producten in haar assortiment, van zomerse surflooks tot stoere snowboardoutfits.

O'Neill dames zwemkleding

dames zwemkledingHet kwik stijgt, tijd om verkoeling te zoeken aan het water. De O’Neill strandkledingcollectie voor dames bevat kleurrijke bikini's, stijlvolle badpakken, mix & match-items en leuke strandshorts. Onze dames badkleding is gemaakt van sneldrogende, lichtgewicht stoffen. Bovendien dragen de duurzame producten uit de O’Neill Blue collectie – gemaakt van gerecycled materiaal – bij aan een schonere oceaan. Om te zorgen dat je deze zomer niet verbrandt, geef je je huid de beste bescherming met een lycra UV-shirt. Bij O’Neill vind je alles wat je nodig hebt voor perfecte, lange stranddagen.

ontdek nu
De geschiedenis van O'Neill

de geschiedenis van O'Neill"I just wanted to surf longer” is wat onze oprichter Jack O’Neill zei. Hij vond het wetsuit uit en zo werd het merk O’Neill geboren. Zo simpel kan het zijn. Onze roots liggen in Noord-Californië, en we geloven in de kracht van de natuur om onze ziel te voeden. Je komt er keer op keer voor terug als je het eenmaal gevoeld hebt. “It's always summer on the inside!”.