Home

Sinds 1873 is Levi’s® uitgegroeid tot een iconisch merk dat een onverwoestbaar verleden combineert met een onweerstaanbare drang naar vernieuwing.

Ribcage

Levi's® RibcageMet de hoogste taille in Levi’s® vrouwencollectie, zorgt de Ribcage voor nieuwe vormen en silhouetten. Geïnspireerd op de vintage 501® Originals uit de jaren negentig, helpen de extra hoge taille en de knoopsluiting om jouw figuur zo mooi mogelijk uit te laten komen. De Ribcage is zo ontworpen dat heupen en dijen smaller worden en jouw figuur meer lengte krijgt.

scoor nu
performance

Levi's® PerformanceLevi’s® Performance biedt jou de perfecte mix van stijl en comfort. Innovatieve technologieën en geavanceerde stoffen zorgen ervaar dat deze jeans in elke situatie en gedurende het hele jaar lekker zitten. Elk materiaal heeft zo z’n karakteristieke voordelen: ademend, vocht afvoerend, isolerend en verkoelend. Omdat je, ongeacht de omstandigheden, een jeans verdient de perfect zit.

ontdek nu
Sculpt

Levi's® SculptDe innovatieve stoffen van Levi’s Sculpt vormen zich naar jouw lichaam. Elke verschillende stof biedt een ander voordeel: van flexibele stretch tot lounge-bevorderende soepelheid. Maar ze zijn allemaal gemaakt om naar gelieven gerekt en gevormd zonder dat dit van invloed is op de oorspronkelijk vorm. (Oftewel: Je hoeft niet bang te zijn dat je jeans flubberig worden wanneer je ze dag en nacht draag). Vind hier jouw nieuwe favoriet.

shop nu
Water<less

Levi's® Water<less®Omdat elke druppel telt, zijn onze designers altijd op zoek naar manieren om minder water te gebruiken bij het maken van de denim waar jij van houdt. Vandaag de dag gebruiken we meer dan 20 technieken om water te besparen. Die technieken delen we om zo de textielindustrie te inspireren om hierin mee te gaan. Tot nu toe hebben we meer dan 1,8 miljard liter water bespaard en meer dan 129 miljoen liter opnieuw kunnen gebruiken.

ontdek nu
Plus Size

Levi’s® Plus SizeComfort, fits en trends vormen belangrijke ingrediënten van je garderobe en jouw stijl zou nooit opgegeven mogen worden om dat te bereiken. Levi’s ontwerpt eigentijdse items die lekker zitten en jouw figuur perfect laten uitkomen. Onze plussize collectie ligt in het verlengde van onze hoofdcollectie en borduurt voort op iconische modellen. Het vrouwenlichaam is er in alle vormen en maten, en dat geldt ook voor een goede jeans. Draag een Levi’s en je weet zeker dat het goed zit.

scoor nu