home

LEGO heeft bijna elk kind wel in huis. Met de gekleurde bouwstenen wil LEGO kinderen laten leren en spelen door een eigen wereld te creëren.

LEGO DUPLO brandpage

LEGO DuploMet LEGO kun je alles maken. En met LEGO Duplo ook. Van een boerderij tot een circus en van een dierentuin tot een prinsessenkasteel. Met de vrolijk gekleurde stenen van LEGO Duplo kunnen peuters uren zoet zijn. Goed voor de fijne motoriek, en bovendien leren ze ook nog eens van alles over dieren, treinen, kastelen en meer.

shop nu
LEGO City brandpage

LEGO CityOntdek deze stoere lijn van LEGO. Van politie en brandweer tot allerlei coole voertuigen en karakteristieke gebouwen waarmee uren kan worden gespeeld. Met LEGO City hebben kinderen uren speelplezier. LEGO City biedt een wereld van vrijwel onbegrensde variatie en kostelijke speelmogelijkheden.

shop nu
LEGO Hidden Side

LEGO Hidden SideBij LEGO Hidden Side worden de LEGO sets niet alleen gebouwd! LEGO Hidden Side biedt een multiplayer gaming AR belevenis met een thema vol spoken, waarbij kinderen moeten terug keren naar de normale wereld. Dit thema moedigt kinderen aan om de wereld van LEGO Hidden Side te ontdekken, de mysteries op te lossen, spoken te vangen en daarmee de collectie op te bouwen.

shop nu
LEGO Friends

LEGO FriendsLEGO Friends zal vrijwel ieder meisje aanspreken. De serie combineert klassiek LEGO bouwspeelgoed met scènes uit alledaagse leven. De sets zijn opgebouwd rond vijf goede vriendinnen, elk met een eigen, unieke persoonlijkheid, die wonen in een mooie stad met allerlei dieren om te verzorgen, winkels om te bezoeken en huizen om in te wonen.

shop nu