home

Het Franse Rivièra gevoel van Lancaster. Beschermt je huid tegen het volledige zonnespectrum en zorgt voor een prachtige golden glow.

Lancaster

De perfecte beschermingDat heerlijke zomergevoel van een dag op zee, een late lunch in een prachtige, beschutte baai en het langzaam ondergaan van de zon tijdens het ‘golden hour’. Het maakt niet uit waar je in de zon zit, met Lancaster heb je altijd de perfecte bescherming om volop te genieten van de zon. De Full Light Technology van Lancaster biedt een uitgebreide bescherming die niet alleen effectief is tegen uvb- en uva-stralen, maar de huid ook beschermt tegen het zichtbare licht en infrarood licht.

ontdek nu
Lancaster Zonverzorging

ZonverzorgingHet advies is om de zonbescherming aan te brengen voordat je de deur uit stapt. Zo is jouw huid beschermd voordat deze wordt blootgesteld aan de zon. Om onbezorgd bruin te worden heeft Lancaster de zonbescherming waar jij naar op zoek bent, in allerlei verschillende texturen en SPF zodat er voor iedereen een geschikt product tussen zit. Het is belangrijk om je zonbescherming tenminste om de 2 uur én na het zwemmen opnieuw aan te brengen. Doe dit in de zon, maar ook in de schaduw. Door de fijne texturen en de heerlijke iconische Lancaster geur is dit absoluut geen straf.

ontdek nu
Lancaster Aftersun

AftersunWanneer de zonsondergang eraan komt weet je dat je je moet voorbereiden op het ‘golden hour’. Het aanbrengen van een intens voedende en hydraterende after sun-verzorging laat de mooie teint stralen en zorgt ervoor dat deze langer behouden blijft. Het is belangrijk om de huid te verzachten nadat deze is blootgesteld aan de zon. Het Tan Activator Complex, wat in de Lancaster zonproducten zit, is samengesteld met de plantaardige buriti-olie, dat het bruiningsproces stimuleert en zorgt voor de aanmaak en gelijkmatige verdeling van melanine in de huid. Dit zorgt voor een goudbruine en langhoudende bruine teint.

ontdek nu
Zelfbruiners

ZelfbruinersGeen zon en toch een kleurtje met Lancaster Self Tan Beauty. Lancaster is expert op het gebied van de zongebruinde huid en heeft in haar assortiment meerdere mogelijkheden om toch vanaf de eerste lentedag, rokjesdag of op dag één van je zonvakantie te stralen met een mooie, egaal gebruinde huid. Een gebruinde huid, ook als je nog niet summer-proof bent!

ontdek nu