Home

Geïnspireerd door verschillende landen en culturen, en als eerbetoon aan vakmanschap uit het heden en verleden. Ontmoet Dutchbone.

Dutchbone banken

Dutchbone banken & fauteuilsMet donker en kouder weer in het vooruitzicht wordt het binnen volop genieten op de bank of loungestoel, met een kop thee en een deken erbij. Maak deze plek af met een mooie Dutchbone lamp en bijzettafels.

shop nu
Dutchbone tafels en stoelen

Dutchbone tafels & stoelenDe eettafel is vaak dé centrale plek thuis: overdag om aan te werken en ’s avonds om de dag door te nemen. Daar horen natuurlijk comfortabele stoelen bij. Richt deze belangrijke plek sfeervol in met Dutchbone.

shop nu
Dutchbone kasten

Dutchbone kastenIn de Dutchbone collectie vind je verschillende tv-meubels, dressoirs en wijnkasten. Ideaal te gebruiken als opbergruimte, om je persoonlijke items tentoon te stellen of om smaakvolle wijnen in te bewaren.

shop nu
Dutchbone decoratie

Dutchbone decoratieMix bijzondere Dutchbone woonaccessoires met jouw dierbare bezittingen en creëer een persoonlijk interieur. Van kamerschermen tot spiegels en van kussens tot kledingrekken. Style je huis af met Dutchbone!

shop nu