home

There's nothing like a Bugaboo. Bugaboo kinderwagens zijn ontworpen en geschikt voor elke situatie.

Bugaboo - blok 1

de meest comfortabele ritWielen laten onze wereld draaien. Ze helpen je niet alleen van A naar B te komen, maar vormen ook de basis van soepele, solide ritten waar onze kinderwagens bekend om staan. We zijn voortdurend bezig onze wielen en verig nóg beter te maken, zodat je eenvoudig met één hand kunt sturen en jij en je kind kunnen genieten van een comfortabele rit.

Bugaboo - blok 2

altijd gemakkelijkDe deur en de wereld in. Uit de kofferbak en zo op het trottoir. De meest soepele ritten, de slimste onderdelen, de lichtste kinderwagens. Inklappen, optillen, dragen. Ontworpen voor gemak, waar je ook naartoe gaat...

Bugaboo - blok 3

op alles voorbereidWe houden rekening met het weer, het humeur van je baby, spontane uitjes en avonturen in het weekend met het hele gezin. We ontwikkelen kinderwagens die meegroeien met je gezin. Daarnaast zorgen onze accessoires ervoor dat je atlijd voorbereid bent, wat er ook op je pad komt.

Bugaboo - blok 4

de accessoires die je als ouders echt niet kan missenHaal meer uit je Bugaboo kinderwagen met de Bugaboo accessoires, zoals een voetenzak, comfort meerijdplankje of autostoeladapter. De perfecte aanvulling die je als ouders echt niet kunt missen.

ontdek nu
Bugaboo - blok 5

voor de extra koude dagenHoud je kind warm, knus en beschut bij guur weer. De Bugaboo voetenzak past op alle Bugaboo kinderwagens en is geschikt voor de weersomstandigheden van elk seizoen. Met de reeks verschillende kleuren kunnen combinaties worden gemaakt die je kunt aanpassen aan je eigen stijl.

ontdek nu