home
  • home
  • adidas Performance

Innovatie loopt als een rode draad door de adidas Performance-lijn. Met producten die je sneller, sterker of simpelweg beter laten sporten.

adidas HEAT.RDY collectie

HEAT.RDY KEEPS YOU COOLHou je hoofd koel in het heetst van de strijd. Hoe zwaar de sessie ook is, adidas HEAT.RDY helpt je overal het maximale uit te halen. Voel je vrij om te bewegen, zonder afleidingen. Er is niets wat je tegenhoudt. Deze trainingscollectie is gemaakt voor alle vrouwen. Of je nu maatje 36 of 48 hebt: READY FOR SPORT

shop nu
adidas

alles om te voetballenVoetbal blijft volkssport nummer 1 in Nederland. Of je nu spelverdeler bent of een superspits in wording: adidas heeft alles om het beste uit jezelf te halen. Ontdek hier de nieuwste voetbalkleding, voetbalschoenen en voetbalaccessoires van adidas Performance.

scoor nu
adidas Performance hardlopen

adidas Performance hardlopenWat de eindbestemming ook moge wezen, je hardloopschoenen dienen je te voorzien van comfort, bescherming en ondersteuning, waar en wanneer je dat het meest nodig hebt. Het belangrijkste beginpunt is het kiezen van de juiste adidas-hardloopschoenen voor jouw run.

shop nu