Brabantia newIcon pedaalemmer met kunststof binnenemmer (30L), Terra

  BrabantianewIcon pedaalemmer met kunststof binnenemmer (30L)

  79.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Brabantia newIcon pedaalemmer met kunststof binnenemmer (30L)

  Deze Brabantia newIcon pedaalemmer van 30 liter met kunststof binnenemmer is een schoonheid voor in je keuken of bijvoorbeeld de hobbykamer. Genoeg capaciteit voor al je afval. Brabantia’s newIcon pedaalemmers zijn niet alleen iconische schoonheden, ze zijn ook betrouwbare hulpjes in de huishouding. Stevig en altijd stabiel, dankzij hun antislip onderkant en anti-kantel blok. Dankzij de unieke soft-closure techniek sluit het deksel soepel en stil. En natuurlijk zijn newIcon pedaalemmers geurdicht en makkelijk te openen, te verplaatsen en schoon te houden. Je kunt makkelijk afval weggooien zonder te morsen dankzij de grote inwerpopening. Van deze pedaalemmers heb je jaren probleemloos plezier, echt waar (voor je geld).

  Mooi duurzaam
  Brabantia is vastberaden op weg om al haar ontwerpen 100% circulair te maken. Deze prullenbak helpt je niet alleen bij het organiseren en scheiden van je afval, maar is ook aardig duurzaam van zichzelf. Deze knappe kanjer heeft namelijk een Bronzen Cradle-to-Cradle® certificering. Hij voldoet aan strenge eisen voor het (her)gebruik van materialen, hernieuwbare energie, watermanagement en sociale rechtvaardigheid. Hoe mooi is dat?

  - Deksel sluit geruisloos en superlicht te bedienen pedaal
  - Reukdichte deksel
  - Gemakkelijk te reinigen - uitneembare binnenemmer
  - antislip bodem - beschermt de vloer en pedaalemmer staat stabiel
  - Gemakkelijk te verplaatsen - slimme handgreep in dekselscharnier
  - Inclusief proefverpakking van Brabantia PerfectFit afvalzakken (code G) - gemakkelijk en praktisch onzichtbaar aan te brengen
  - 10 jaar garantie en service
  - Duurzaam geproduceerd - Cradle-to-Cradle gecertificeerd, niveau Brons

  • Afmeting (lxbxh): 38x29,3x67,9 cm
  lees meer

  Specificaties