Brabantia Bo pedaalemmer, 3 x 11 liter, 33, White

  BrabantiaBo pedaalemmer, 3 x 11 liter

  139.-
  33
  • Beige
  • Grijs
  • Platinum
  • Rood
  • White
  • matt black
  • matt steel fingerprint proof
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Brabantia Bo pedaalemmer, 3 x 11 liter

  Deze rechthoekige  Brabantia Bo pedaalemmer, in de kleur White, is voorzien van  drie losse binnenemmers met elk een inhoud van van 11 liter. Hierdoor kun jij jouw afval direct aan de bron scheiden. Deze mooie pedaalemmer past perfect tegen een muur of (keuken)kast en spaart dus ruimte. Het geurdichte deksel van de Bo opent bij een licht tikje met je voet en blijft open zo lang als je wilt. En daarna sluit het fluisterzacht dankzij de soft-close techniek. De anti-slip bodem beschermt jouw vloer en houdt de afvalemmer op zijn plaats.
  - Inclusief proefverpakkingen Brabantia PerfectFit afvalzakken (code X) - gemakkelijk en praktisch onzichtbaar aan te brengen.

  Bovendien help je met de aanschaf van deze pedaalemmer onze wereld wat schoner te maken want Brabantia gaat plastic uit de wereldse wateren 'vissen'.
  Voor elke verkochte Bo pedaalemmer, doneert Brabantia namelijk aan The Ocean Cleanup, de grootste schoonmaak uit de geschiedenis. The Ocean Cleanup ontwikkelt vooruitstrevende technieken om de oceanen te zuiveren. De uitvinding van de destijds 17-jarige Boyan Slat verzamelt het afval door middel van een passief systeem van enorm lange, drijvende barrières en die de stroming het werk laat doen. Volgens modelberekeningen kan dit systeem in tien jaar tijd de helft van de Great Pacific Garbage Patch, de plastic soep in de Stille Oceaan, opruimen. Momenteel wordt een prototype van dit systeem getest in de Noordzee'.

  Specificaties
  - Perfect voor grotere klussen - deksel blijft open
  - Ruimtebesparend - past strak tegen een wand of in een hoekje
  - Makkelijk weggooien zonder knoeien - grote opening- 3 uitneembare kunststof binnenemmers van elk 11 liter - ideaal voor afval scheiden
  - Deksel sluit zacht
  - Superlicht te bedienen pedaal
  - Reukdichte deksel
  - Gemakkelijk te reinigen
  - Anti-slip bodem - beschermt de vloer en houdt de afvalemmer op zijn plaats
  - Materiaal body: staal
  - Kleur: White
  - 10 jaar garantie en service

  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd) 44x54x36,5 cm
  - Gewicht: 5,628 kg
  •  Inhoud per onderdeel: 33 (3x11)
  lees meer

  Specificaties