Boven de lijn - Berry Koeleman

  Berry KoelemanBoven de lijn

  19.95
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Boven de lijn - Berry Koeleman

  Het leven kent hoogte- en dieptepunten. Zelfs de meest succesvolle leiders en positief ingestelde personen lopen wel eens vast in hun werk, relaties of privéleven. Vaak zonder dat ze het weten, zijn ze 'onder de lijn' beland. Ze klagen, zijn ongelukkig en voelen zich slachtoffer van de situatie. De kunst is om in zo'n geval weer 'boven de lijn' te komen. Want dan ben je in je flow, voel je je vitaal en gaat het leven je gemakkelijk af.

  Mensen die boven de lijn zijn, maken het verschil in deze wereld. Ze zijn integer, authentiek, toegewijd en betrokken. Ze spreken waardering uit en nemen 100% verantwoordelijkheid voor hun gedrag en acties. Daardoor zijn ze persoonlijk én zakelijk succesvol. Dit boek helpt je om een inspirerende leider te zijn, een betere ondernemer of manager en een leuker mens.

  Wat levert dit boek je op?
  * Je wordt effectiever en efficiënter: je bereikt makkelijker je doelen en bespaart jezelf heel veel tijd.
  * Je verbreedt je horizon en krijgt een heldere focus. Je ziet en pakt meer kansen, waardoor je resultaten en je rendement verbeteren.
  * Je vergroot je EQ. Hierdoor heb je meer plezier in het leven en werk je succesvollersamen met anderen.

  De sleutel tot succes ligt in jezelf. Hoe je omgaat met situaties en mensen die je leven beïnvloeden, bepaal je helemaal zelf. Wees die inspirerende leider of die fantastische collega.Zo haal je het beste uit jezelf en leid je je bedrijf naar nóg meer succes!
  lees meer

  Specificaties