Meccano bouwsets

Meccano is zeer leuk en uitdagend bouw- en constructiespeelgoed, waarmee je bewegende auto’s en andere voertuigen bouwt. Dankzij het handige systeem van metalen plaatjes en kleine schroefjes is Meccano zeer makkelijk in elkaar te zetten. Ben je klaar met bouwen? Dan is het tijd om te spelen met je zelf gebouwde robot of landrover.

3 resultaten
aanbevolen

3 resultaten

Meccano

Heb jij een kleine ingenieur in huis die zeer handig is in het bouwen van voertuigen, huizen en robots? Geef je zoon of dochter dan eens een nieuwe uitdaging met Meccano. Dit bouwspeelgoed staat borg voor extra technisch inzicht en heel veel speelplezier.

Complete bouwsets

Het fijne aan Meccano is dat je in één keer een complete bouwset aanschaft. Het op de doos afgebeelde voorwerp is helemaal met de geleverde onderdelen te maken. Je komt dus nooit een schroefje of Meccanoplaatje te kort. Dankzij de gemakkelijke gebruiksaanwijzing zijn de robots en voertuigen zo in elkaar te zetten. Er zitten verschillende kleuren voertuigen en robots in de collectie. Of zet je kind liever een stoer schaalmodel van een Ducati-motor in elkaar?

Hand-oogcoördinatie

Het leuke aan Meccano-speelgoed en ander constructiespeelgoed is dat het de fijne motoriek van je kind stimuleert, evenals de hand-oogcoördinatie. Het is zo nu en dan best priegelwerk om de kleine metalen plaatjes aan elkaar te zetten. Maar dat is wel heel goed om te leren. Bovendien is de beloning des te groter als dan alles eenmaal gelukt is. Na het bouwen, speel je net zo leuk met de net in elkaar gezette Meccano-voertuigen.

Binnenkort al bouwen

Geef je kind een mooie Meccanodoos en zie hoe technisch onderlegd je zoon of dochter al is. Bestel vandaag nog een mooie bouwset en wij bezorgen deze de volgende werkdag al bij je thuis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.