bouwspeelgoed

Fisher-Price Mega Bloks bouwsets

Pak de Mega Bloks erbij en een speeltafel en bouwen maar! Mega Bloks is zeer kleurrijk en gezellig babyspeelgoed waarmee je kleintje lekker kan bouwen en stapelen. De grote blokken (ze heten niet voor ...

5 resultatensorteren op
aanbevolen

Mega Bloks

Baby’s houden van bouwen. Waar ze niet van houden is van een blokkentoren die iedere keer omvalt omdat de hond, poes, broer of zus langs loopt. Dat levert veel tranen en onnodige frustratie op. Daarom geef je je kleine dreumes naast gewone blokken ook Mega Bloks, want deze makkelijk te stapelen blokken geven heel veel speelplezier en er wordt pas iets afgebroken als je kindje dat zelf wilt.

Vrolijke beestjes & blokken

Mega Bloks bestaat uit verschillende speelsets voor dreumesen en peuters die perfect bij hun belevingswereld aansluiten. Daarom zijn de blokken voorzien van lekker felle kleuren. En het peuterspeelgoed bevat veel leuke dieren. En het speelt en bouwt nog leuker op de speciale bouwtafels van Mega Bloks.

Speciale speelsets

Los van de huizen en andere bouwsets voor het bouwen van je eigen stad, heeft Mega Bloks ook speciale sets met Thomas de Trein en de Minions van Despicable Me. Het bouw- & constructiespeelgoed geeft zo een leuke aanvulling op de gewone sets. Het is gemakkelijk met elkaar te combineren. En wie weet wonen de Minions wel in de Mega Bloks stad van je kleintje.

Vandaag bestellen, morgen spelen

De bonte speelsets van Mega Bloks vormen een perfect cadeautje voor je kleintje die van bouwen houdt. Bestel vandaag nog de speelsets en je gaat morgen samen aan de slag met spelen en bouwen.