Bouwhuis Groep: Het komt vast goed - Jonald E.M. Bouwhuis

  Jonald E.M. BouwhuisBouwhuis Groep: Het komt vast goed

  19.99
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Bouwhuis Groep: Het komt vast goed - Jonald E.M. Bouwhuis

  Visie zonder handelen is dromen. Handelen zonder visie is slechts tijdverdrijf. Visie en handelen kunnen samen de wereld veranderen. Eindelijk is het er van gekomen. Lang over gesproken en nagedacht en nu heb ik het gedaan. Mijn eigen verhaal over de afgelopen circa 20 jaar ondernemen. Begonnen als afwasser en nu belegger in hoofdzakelijk vastgoed. Een periode van hard werken met een geheel eigen visie en werkwijze, waar menig accountant en adviseur hoofdpijn van kreeg. Risico’s genomen met zowel mijn gezondheid als mijn portemonnee, maar uiteindelijk precies gekomen waar ik wilde zijn: het moment van “ik ben tevreden en gelukkig”. Met als belangrijkste overtuiging de kwaliteit van het leven en de mensen om mij heen. Ik wens u veel leesplezier en wijsheid. Jonald Bouwhuis
  lees meer

  Specificaties