Bose TV Speaker, Zwart

  Bose TV Speaker

  279.-
  nog 3 op voorraad

  Bose TV Speaker

  De Bose TV Speaker biedt een snelle en eenvoudige oplossing voor beter tv-geluid. Hij is klein maar krachtig en levert een heldere, gebalanceerde en natuurlijke audio-ervaring met verbeterde spraakweergave en bas.

  Meer muziek
  De Bose TV Speaker heeft ook Bluetooth-connectiviteit, zodat je kunt luisteren wat je wilt wanneer je wilt. Druk op de Bluetooth-knop op de afstandsbediening om een apparaat te koppelen en draadloos muziek en podcasts te luisteren.

  Meer bas
  En hoewel hij verrassend rijk en vol geluid levert voor een speaker van dit formaat, krijg je met de basknop op de afstandsbediening zelfs nog wat extra bas.

  Meer helderheid

  In de dialoogmodus analyseert de Bose TV Speaker wat je aan het kijken bent en wordt de spraak verbeterd. Zo mis je geen enkel woord. Druk op de dialoogmodusknop op de afstandsbediening om deze modus in te schakelen.

  Eenvoudige installatie. Eenvoudig gebruik.
  De Bose TV Speaker is ontworpen voor eenvoud: met één aansluiting op de tv via een optische audiokabel (meegeleverd) of een HDMI-kabel (afzonderlijk verkrijgbaar) kun je in no-time kijken. En met HDMI-CEC kun je met de afstandsbediening van je tv het volume van de speaker regelen. Hij detecteert het signaal van de tv wanneer die wordt aangezet en gaat dan automatisch ook aan.

  Voeg meer toe wanneer je wilt.
  Als je zelfs nog meer laag wilt of je systeem wilt uitbreiden, kun je een bekabelde subwoofer toevoegen voor een betere benadering van een homecinema-ervaring met overdonderende bas. De Bose TV Speaker is compatibel met de Bose Bass Module 500 en Bass Module 700 (Bose Bass Module Connection Cable afzonderlijk verkrijgbaar).
  lees meer

  Specificaties

  MerkBose
  FabriekstypeTV Speaker
  Totaal vermogen (watt)100
  Draadloze subwoofer
  Speakersysteem1
  Extra speakers
  Blu-ray speler
  bekijk alle specificaties
  USB-aansluitingBluetoothGarantie

  Reviews (36)

  algemene beoordeling
  (36 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.