overzicht
Bose SoundTouch 30 draadloos muzieksysteem zwart, Zwart

  BoseSoundTouch 30 draadloos muzieksysteem zwart

  519.-
  34 reviews
  Zwart
  vandaag besteld, maandag in huis

  Bose SoundTouch 30 draadloos muzieksysteem zwart

  Het SoundTouch 30 wireless music system, kleur zwart, beschikt over een waveguidetechnologie waarmee het systeem vol, rijk geluid produceert. De krachtige woofer levert helder en diep laag. Twee drivers zorgen voor kraakhelder midden en hoog. Het systeem maakt direct verbinding met je thuisnetwerk, zodat je je favoriete nummers direct kunt afspelen. Bediening is eenvoudig: druk gewoon op één van de zes presets op de luidspreker of afstandsbediening en de muziek klinkt door je huis.

  Via Spotify, Deezer, internetradiozenders of je eigen muziekbibliotheek stream je draadloos miljoenen nummers. Met de SoundTouch app bedien je het muzieksysteem vanaf elke plek in je huis met je telefoon of tablet. Het systeem beschikt over Bluetooth-connectiviteit, zodat je muziek streamt van elk compatibel apparaat. Hierdoor is het mogelijk om het muziek van nog meer bronnen af te spelen, waaronder YouTube. Ook beschikt de luidspreker over een aux-ingang, ethernetpoort en usb-poorten.

  Kenmerken
  - Aux-ingang
  - Ethernetpoort
  - Usb-poorten
  - Ingebouwde WiFi
  - Oled-display
  - Draadloze netwerkcompatibiliteit 802.11 b/g/n
  - Ondersteunende audio-indelingen: MP3, WMA, AAC, Apple Lossless
  - Bluetooth
  - Kleur: zwart

  Specificaties

  Afmetingen systeem

  - Hoogte: 24,60 cm
  - Breedte: 43,50 cm
  - Diepte: 18 cm
  - Gewicht: 11,70 kg

  Afmetingen afstandsbediening
  - Hoogte: 11,40 cm
  - Breedte: 4,40 cm
  - Diepte: 1,30 cm
  - Gewicht: 50 g
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  BluetoothUSB-aansluiting

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.8(34 reviews)

  kenmerken

  • Geluidskwaliteit
   4.5
  • Verwachting
   4.5
  • Kwaliteit
   4.5
  • Vormgeving
   4.5
  • Gebruiksgemak
   5
  Meest recent

  Slecht, geen stabiele verbinding, teveel bas

  Mooie vormgeving maar erg lastig te configureren door gebrekkige app. Duurt veel te lang voordat deze speaker zich kan aanmelden. Vooral niet in hoek plaatsen ivm overheersende bas (smalle strook foam in opening aan achterkant helpt)

  ook geplaatst op bose.com

  TuneIn is een drama.

  Ik ben in bezit van 2x Soundtouch 20 en 1x Soundtouch 30. Het geluid is goed alleen sinds de laatste update zit je aan TuneIn vast voor je radio. Elke keer als je verandert van zender hoor je RECLAME. Wat SLECHT bose

  ook geplaatst op bose.com

  Duur,nutteloos toestel

  Wifi valt constant weg, waardoor ik een kabel heb moeten plaatsen. Internetradio niet meer beschikbaar, enkel tuneln dat 15 min vertraging heeft.

  ook geplaatst op bose.com

  Goed internet radio vervangen door

  Vorig jaar in december gekocht. Het toestel wordt intensief gebruikt als radio (internet radio) en voor het afspelen van muziek via spotify. Zeer tevreden over het geluid en de functionaliteiten... tot half november. Door het verdwijnen van internet radio (vTuner) kunnen de Vlaamse radiostations nu enkel in mindere kwaliteit en met een vertraging van 15 minuten (!) worden afgespeeld. Zeer teleurgesteld over het verdwijnen van deze functionaliteit en de communicatie hierover.

  ook geplaatst op bose.com

  Waardeloos apparaat

  Om de 14 dagen storing, moet het apparaat weer Updaten. Ben er zeker een half uur mee bezig. Wij wonen in Zoetermeer 11 hoog , en ben in staat om het apparaat naar beneden te donderen. Een grote mis koop.

  ook geplaatst op bose.com

  Techno liefhebber aanradder

  Reeds bijna een jaar in bezit, iedereen vind de bass te hoog maar voor techno is hij ideaal hier komt de bass echt tot zijn recht.

  ook geplaatst op bose.com

  Geluid is schitterend, de iOS app is een ramp.

  Wat een schitterend geluid - Onvoorstelbaar wat daar allemaal uitkomt. Bas kan je netjes regelen via de app, de hoge tonen niet, maar dat vind ik niet storend. Heb maar alvast medelijden met je buren als je de SoundTouch 30 aanzet. Ik heb mijn SoundTouch via WiFi aangesloten op mijn thuisnetwerk, de router bevindt zich op zowat 2 meter van de SoundTouch 30. Het afspelen van Internet radio lukt dus altijd feilloos. Even op een preset, en we zijn vertrokken. Netjes. Wat me echter wel tegen de borst stuit is het feit dat de iOS-app steeds zijn verbinding met de speaker verliest. Een gans gedoe om dat dan weer goed te krijgen. Vervelend. Jawel, ik heb reeds alle tips gevolgd die ik kon vinden, maar niks helpt. De iOS-app is dus buggy. Jammer, Bose, doe je daar eens iets aan?

  ook geplaatst op bose.com

  Toch niet helemaal tevreden

  Heb het toestel nu enkele maanden en moet jammer genoeg aangeven niet echt tevreden te zijn. ok, Ik kom van een mooi HiFi systeem maar had geen plaats meer voor afzonderlijke luidsprekers. Positief: * Mooi geluid op achtergrond volume * De 6 preselecties zijn echt handig * Mooi, onopvallend uitzicht Negatief * Veel te beperkte (Bass only!) geluidsregeling! Echt zonde dat er geen goeie Bass/Mid/Low toon regeling op zit * Regelmatig geen internet Radio (bij opzetten van het systeem) bij aansluiting via ethernet kabel! * De Bose App voor Spotify ondersteund geen Crossfade.

  ook geplaatst op bose.com

  Goed geluid alleen de klankinstelling kan beter

  Ik heb de Soundtouch 30 nu een maand en ben tevreden alleen de klankinstelling kan beter. Ik mis de mogelijkheid om de hoge tonen (sterker) in te stellen. De bass-instelling is goed alleen zit deze functie te ver in de app verborgen. Waarom niet gelijk in hetzelfde scherm waar het volume ook ingesteld kan worden... samen met de treble-instelling :-) zou dan 5 sterren worden. De voorkeuze toetsen zijn heel erg handig!

  ook geplaatst op bose.com

  bose sound touch, geluid valt regelmatig weg

  1 grote ergenis, slecht product, geluid valt regelmatig uit. ook na alle updates. Koop ze niet

  ook geplaatst op bose.com

  toegevoegd aan winkelmand