Bose 700 Soundbar, Zwart
 • betaal later

  Bose700 Soundbar

  829.-
  Zwart
  vandaag besteld, morgen in huis

  Bose 700 Soundbar

  De Bose Soundbar 700 beschikt over uitzonderlijk geluid en zit boordevol technologie die het beste uit alle entertainment haalt. Je wilt films, muziek en tv niet alleen maar horen, je wilt het gejuich van het publiek bij een wedstrijd en de beat in je favoriete nummer ook voelen. De soundbar is voorzien van Wifi, bluetooth functie, HDMI-uitgang en een USB ingang. Bij de Soundbar 700 wordt een Universal Remote meegeleverd, je bedient er al je entertainment mee met één druk op de knop.

  Muziek zoals jij wilt
  Er is ook ruime keuze als het gaat om wát je wilt horen. Met één druk op de knop speel je via je wifi-thuisnetwerk miljoenen nummers af van je favoriete muziekdiensten, zoals Spotify en Amazon Music. Of gebruik een Bluetooth-verbinding om iets vanaf je telefoon of tablet af te spelen.

  Controle over je luisterervaring
  Met de Bose Music-app blader je eenvoudig op één plek door al je muziek en schakel je naadloos tussen zenders, afspeellijsten en diensten. Bovendien is de app nog een eenvoudige manier om de Bose Soundbar 700 te bedienen. In de app kun je eenvoudig presets instellen.

  Let op:
  Deze soundbar is klaar voor de toekomst. Via een software update wordt er in de toekomst een stembedienig functie toegevoegd. Deze functie is nu nog niet beschikbaar.

  Specificaties:
  - Ondersteunde audio-indeling: Dolby Digital, DTS
  - Compatibiliteit videobron: HDMI
  - HDMI-uitgang met Audio Return Channel (ARC)
  - Enhanced Audio Return Channel (eARC)
  - Consumer Electronics Control (CEC)
  - Optische TOSLINK
  - Voedingsingang
  - Usb-ingang
  - Soundbar: 97,8 x 5,72 x 10,8 cm (h x b x d) (4,76 kg)
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingBluetoothWifiGarantie