Bosch WVH28444NL wasdroogcombinatie
 • Uitverkocht

  BoschWVH28444NL wasdroogcombinatie

  899.-849.-je bespaart 50.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bosch WVH28444NL wasdroogcombinatie

  De Bosch WVH28444NL wasdroogcombinatie bespaart water bij het drogen en frist jouw wasgoed op. Voorzien met AirCondensation Technology: deze technologie realiseert een grote waterbesparing door zeer efficiënt te drogen met behulp van lucht condensatie. En de Refresher zorgt voor kreukvrij en fris wasgoed. Wees niet bang dat je kleding krimpt, omdat de droger nooit langer droogt dan noodzakelijk. Je wast en droogt in één beurt maximaal 4 kg wasgoed schoon zonder dat je wasgoed van de wasmachine naar de droger hoeft te verplaatsen. Dat scheelt weer tijd en daarmee is hij ideaal wanneer je geen ruimte hebt voor een wasmachine en wasdroger apart. Wil je alleen wassen? Dat kan tot maximaal 7 kg. Bovendien beschikt de wasmachine over 10 verschillende wasprogramma's. Kies uit speciale programma's zoals Opfrissen, Wol/Handwas of Fijn/Zijde. Met het wasprogramma Hygiëne was je jouw wasgoed met hete lucht voor een hygiënische verzorging. Handig als je bijvoorbeeld alleen maar nare luchtjes wilt verwijderen uit kleding. En op het grote display lees je het programma verloop, de temperatuur, de centrifugesnelheid, de resttijd en de 24 u eindtijd uitstel af. Met bijvulfunctie - ben je iets vergeten toe te voegen? Pauzeer dan je wasprogramma en voeg het vergeten stuk wasgoed nog even snel toe. Verder is er aan veiligheid gedacht, met AquaStop waterbeveiliging: de meest betrouwbare waterbeveiliging met levenslange garantie en kinderbeveiliging op de deur.

  Wasdroogcombinatie met zelfreinigende condensor
  De Bosch WVH28444NL heeft een zelfreinigende condensor. Bij het drogen van was vervuilen micropluisjes de binnenzijde van de machine. Op langere termijn wordt er dan veel meer energie verbruikt. De zelfreinigende condensor reinigt zichzelf vier keer per droogbeurt met condenswater, waardoor micropluisjes geen kans krijgen om zich te nestelen. Daardoor blijven optimale prestaties en een laag energieverbruik gegarandeerd.

  Zuinige wasdroogcombinatie
  De Bosch WVH28444NL beschikt over een koolborstelloze motor. Dit zorgt ervoor dat je relatief zunig wast en droogt, maar ook dat de wasdroogcombinatie stil is. De motor heeft namelijk geen koolborstels nodig die voor de aandrijving van de wasdroogcombinatie zorgen. Op deze EcoSilence Drive motor heb je vanuit Bosch 10 jaar garantie.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StoomwassenStartuitstelAandrijfmechanisme motorGeluidsniveau (dB)Garantie