Bosch WTW87561NL warmtepompdroger

  BoschWTW87561NL warmtepompdroger

  696.-
  N.v.t.
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Bosch WTW87561NL warmtepompdroger

  De Bosch WTW87561NL hoef je nooit meer handmatig pluisvrij te maken dankzij een zelfreinigende condensor. De SelfCleaning Condensor reinigt zichzelf namelijk vier keer per droogbeurt met condenswater. Micropluisjes krijgen zo geen kans zich te nestelen. De droogprestaties blijven zo optimaal en de warmtepompdroger behoudt zijn energieklasse van A++ gedurende de gehele levensduur. Je kan tot 8kg aan wasgoed drogen. Daarmee is hij geschikt voor een huishouden tot vijf personen. En met het Sneldrogend programma droogt de warmtepompdroger een volle lading 35 minuten sneller dan normaal. Op het grote LED display lees je eenvoudig de resttijdweergave, 24 uurs eindtijduitstel, programmastatus en andere extra functies. Ook stel je middels het intuïtieve bedieningspaneel je droogprogramma in. Een LED- en geluidssignaal bevestigen je keuze. De Bosch WTW87561NL warmtepompdroger beschikt over een trommel die optimale bescherming biedt aan je kleding. Zo slijt het minder snel en kan jij langer genieten van je favoriete kledingstuk.

  Warmtepompdroger die spaarzaam droogt
  De vochtigheid van het wasgoed en de temperatuur worden constant gemeten door de Bosch WTW87561NL warmtepompdroger. Zo kan deze droger altijd op een spaarzame manier jouw wasgoed drogen. In tegenstelling tot condensatiedrogers maakt de warmtepompdroger geen gebruik van conventionele warmte. De lucht wordt namelijk middels een warmtepomp opgewarmd en daarna efficiënt hergebruikt.

  Droogtrommel met verlichting
  De Bosch WTW87561NL, met de grote trommel met gegolfde wasmeenemeners en de aflopende gladde binnenkant van de deur, biedt optimale bescherming aan je kleding. Zo slijt het minder snel en kan jij langer genieten van je favoriete kledingstuk. Tevens beschikt de trommel over binnenverlichting welke automatisch wordt ingeschakeld bij het openen van de deur. Zo zie je zelfs het kleinste stukje wasgoed niet langer over het hoofd.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelTrommelverlichtingGarantie