overzicht
Bosch WTW85466NL warmtepompdroger
 • Korting
 • -20%

  BoschWTW85466NL warmtepompdroger

  749.-599.20je bespaart 149.80
  vandaag besteld, morgen in huis
  Korting

  Vervangingswekenkorting
  profiteer tijdens de vervangingsweken van extra korting op dit artikel. Deze actie loopt van 12 t/m 27 oktober. De korting is verrekend in de hier getoonde prijs.

  50.- Cashback

  Nu 50.- Cashback
  op deze Bosch energiezuinige warmtepompdroger. Deze actie loopt van 14 oktober t/m 29 december 2019.

  Hoe ontvang je de Cashback
  koop tijdens de actieperiode een deelnemend product.
  Registreer je aankoop op bosch-home.nl/acties vergezeld van een kopie van het aankoopbewijs. Doe dit voor 26 januari 2020. Deze actie is een initiatief van -en wordt afgehandeld door- BSH Huishoudapparaten B.V.
  Wehkamp keert geen cashbacks uit.

  Actievoorwaarden

  Bosch WTW85466NL warmtepompdroger

  De Bosch WTW85466NLwarmtepompdroger met SelfCleaning Condenser heeft een laag energieverbruik van  A++ en een trommelinhoud van 8 kilo. Met het SensitiveDrying System wordt de was gedroogd met een milde, warme lucht die van alle kanten de trommel binnenstroomt en zachtjes rondgedraaid met de gebogen Soft-meenemers, het resultaat is zacht wasgoed zonder kreuken. Met de functie AutoDry kun je tot tien kilo wasgoed drogen op de manier die jij wil: van kast- tot extra droog. Sensoren meten de temperatuur en vochtigheid en beschermen je wasgoed tegen te hoge temperaturen waarbij het kan beschadigen of krimpen. Voor wasgoed dat je daarna nog even uit wilt hangen, of direct in de kast wilt leggen.

  AntiVibration-wand: meer stabiliteit en minder trillingen.

  De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor Bosch Serie 8 en Serie 6 zeer stil zijn, zelfs tijdens het centrifugeren.

  Nooit meer je condensor reinigen. Dankzij de SelfCleaning Condenser.

  De onderhoudsvrije SelfCleaning Condenser is zeer gebruiksvriendelijk en neemt jouw dat vervelende schoonmaakklusje uit handen. Dankzij deze innovatie wordt de condensor gedurende het droogproces geheel automatisch tot wel vier keer toe gereinigd. De warmtepompdroogautomaten van Bosch blijven zo hun hele levensduur extreem zuinig en leveren continu een optimaal droogresultaat.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelTrommelverlichtingGarantie