Bosch WTW8444ENL warmtepompdroger

  BoschWTW8444ENL warmtepompdroger

  649.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Bosch WTW8444ENL warmtepompdroger

  Bosch WTW85444ENL warmtepompdroger met energieklasse A+++, en een maximale belading van maar liefst 7 kg. De WTW85444ENL heeft onder andere een zelfreinigende condensor, hiermee behoud je het energielabel gedurende zijn levensduur en heb je geen omkijken naar het schoonmaken van een eventuele condensor. Supersnel, deze wamtepompdroger droogt een volle lading sneller verder met een halve beladingsfunctie en een startuitstel functie. Tevens beschikt de warmtepompdroger over een gegalvaniseerde trommel met Sensitive trommelbinnenwand, AntiVibration Design voor meer stabiliteit en stilte en een anti-kreukfase. Verder beschikt de machine over TouchControl toetsen en ActiveAir technologie.

  Extra groot LED display voor weergave van resttijd en instelling tot 24 uur eindtijd, programmastatus en diverse extra functies. Touch control toetsen met LED indicatie: resttijdweergave en 24 u eindtijduitstel, programmastatus en extra functies.. Ook kun met deze toetsen de antikreukfase op 120 minuten en de kinderbeveiliging instellen. De speciale programma's zijn nog meer uitgebreid namelijk: mix, handdoeken, tijdprogramma warm, tijdprogramma koud, sport, superkort 40, en blouses/overhemden. De droogtemperatuur is instelbaar. Verder met trommelverlichting en eindsignaal bij einde programma - akoestisch en zichtbaar op het LED display.

  Zelfreinigende condensor
  Bij een warmtepompdroger zonder zelfreinigende condensor vervuilen micropluisjes de binnenzijde. Zo'n droger verbruikt op langere termijn veel meer energie. De SelfCleaning Condensor reinigt zichzelf 4x per droogbeurt met condenswater, waardoor micropluisjes geen kans krijgen om zich te nestelen. Daardoor blijven optimale prestaties en een laag energieverbruik gegarandeerd.

  TouchControl
  De touchControl-toetsen zien er niet alleen elegant uit maar zijn ook bijzonder makkelijk te gebruiken: slechts even aantippen is voldoende om de gewenste functie te kiezen. Een LED en een geluidssignaal bevestigen het selectieproces.

  ActiveAir technologie
  De ActiveAir Technologie is een innovatieve verdere ontwikkeling van de bestaande droogtechniek. In tegenstelling tot condensatiedrogers maakt dit model geen gebruik van conventionele warmte. De lucht om te drogen wordt met behulp van een warmtepomp goedkoop opgewarmd, waarna deze lucht efficiënt wordt hergebruikt.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelTrommelverlichtingGarantie