Bosch WTH83V70NL warmtepompdroger
 • -24%

  Bosch WTH83V70NL warmtepompdroger

  589.-je bespaart 190.-
  779.-adviesprijs
  nog 5 op voorraad

  Bosch WTH83V70NL warmtepompdroger

  Bosch warmtepompdroger WTH83V70NL, zuinig en stil
  De Bosch warmtepompdroger WTH83V70NL is een zuinig toestel dat binnen een A++ energie-efficiëntieklasse valt en slechts 212 kWu verbruikt op jaarbasis. Daarnaast is het ook een stille droger. Het geluidsniveau bedraagt amper 65 dB en je zal de machine nooit als storend ervaren wanneer je overdag droogt.

  Verschillende programma's van de Bosch warmtepompdroger WTH83V70NL
  Gezien elk wasgoed een aangepast programma vraagt om tot het beste resultaat te komen, is de Bosch warmtepompdroger WTH83V70NL voorzien van maar liefst 12 verschillende droogprogramma's waaruit je kunt kiezen. Zo kan je kleding strijkdroog maken waardoor je nadien veel tijd wint, je kunt een kreukherstellend programma gebruiken, een programma aangepast aan wol of katoen, een superkort programma van amper 40 minuten en nog veel meer. Zo ben je er zeker van dat je wasgoed langer mooi blijft.

  Bosch warmtepompdroger WTH83V70NL, efficiënt en eenvoudig
  Dankzij de Duo-Tronic techniek wordt constant gemeten hoeveel vocht er nog in je wasgoed zit. De duur van het programma wordt hier vervolgens op aangepast zodat je kleding nooit te lang in de warme lucht blijft. Dit is beter voor je kleding en bovendien draagt het bij aan de zuinigheid en het gebruiksgemak van de machine.

  Het toestel is voorzien van een condensatiebak om het water op te vangen, maar evengoed sluit je het aan op een waterafvoer. Kies je voor opvang in het bakje, dan krijg je een signaal wanneer je dit moet legen. Ook voor het reinigen van de filter wordt een signaal gegeven.
  lees meer

  Specificaties

  Startuitstel
  Startvertraging (uur)24
  DroogresultaatB
  Zelfreinigende condensor
  DroogsysteemWarmtepompdroger
  Aantal droogprogramma's12
  Duur cyclus (min)175
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelEnergieklasseGarantie

  Reviews (5)

  algemene beoordeling
  (5 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.