overzicht
Bosch WTE84105NL Maxx 4 condensdroger

  BoschWTE84105NL Maxx 4 condensdroger

  389.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Bosch WTE84105NL Maxx 4 condensdroger

  Bosch WTE84105NL condensdroger met energieklasse B, elektronische besturing en een maximale belading van 7 kg. De WTE84105NL heeft onder andere speciale programma's: sport, 20 min. warm en superkort 40, en de machine is geschikt voor onderbouw. Tevens beschikt de droger over een anti-kreukfase (120 minuten, sensitive trommelbinnenwand en TouchControl toetsen. Ook kent de WTE84105NL LED indicaties voor programmaverloop en meldingen zoals pluizenzeef reinigen, reservoir legen en einde cyclus. 

  Anti-kreuk fase
  Lichte trommelbewegingen na afloop van het programma (duur 120 min). Voor minder gekreukt wasgoed en dus minder strijkwerk.

  Sensitive trommelbinnenwand
  Het Sensitive Drying-systeem van Bosch is een perfect samenspel van de innovatieve grote rvs trommel, gegolfde Soft-wasmeenemers, een temperatuur optimale luchtstroom en de aflopende gladde binnenkant van de deur. Dit in combinatie met een uitgebreide programmakeuze en comfortabele bediening.

  TouchControl-toetsen
  De touchControl-toetsen zijn gemakkelijk te gebruiken: slechts even aantippen is voldoende om de gewenste functie te kiezen. Een LED en een geluidssignaal bevestigen het selectieproces.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)Garantie

  toegevoegd aan winkelmand