Bosch WTE84105NL Maxx 4 condensdroger
 • uitverkocht

  BoschWTE84105NL Maxx 4 condensdroger

  389.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bosch WTE84105NL Maxx 4 condensdroger

  Bosch WTE84105NL condensdroger met energieklasse B, elektronische besturing en een maximale belading van 7 kg. De WTE84105NL heeft onder andere speciale programma's: sport, 20 min. warm en superkort 40, en de machine is geschikt voor onderbouw, wat betekent dat u hem bijvoorbeeld onder een tafelblad kunt plaatsen. Tevens beschikt de droger over een anti-kreukfase (120 minuten, sensitive trommelbinnenwand en TouchControl toetsen. Ook kent de WTE84105NL LED indicaties voor programmaverloop en meldingen zoals pluizenzeef reinigen, reservoir legen en einde cyclus. 

  Anti-kreuk fase
  Lichte trommelbewegingen na afloop van het programma (duur 120 min). Voor minder gekreukt wasgoed en dus minder strijkwerk.

  Sensitive trommelbinnenwand
  Het Sensitive Drying-systeem van Bosch is een perfect samenspel van de innovatieve grote rvs trommel, gegolfde Soft-wasmeenemers, een temperatuur optimale luchtstroom en de aflopende gladde binnenkant van de deur. Dit in combinatie met een uitgebreide programmakeuze en comfortabele bediening.

  TouchControl-toetsen
  De touchControl-toetsen zijn gemakkelijk te gebruiken: slechts even aantippen is voldoende om de gewenste functie te kiezen. Een LED en een geluidssignaal bevestigen het selectieproces.
  lees meer

  Specificaties

  MerkBosch
  FabriekstypeWTE84105NL
  EnergieklasseB
  Max. belading (kg)7
  BesturingElektronisch
  Startuitstel
  Resttijdindicatie
  bekijk alle specificaties
  EnergieklasseMax. belading (kg)Garantie

  Reviews (51)

  algemene beoordeling
  (51 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.