• uitverkocht

  Bosch WGG14400NL wasmachine (vrijstaand)

  799.-je bespaart 60.-
  859.-adviesprijs
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  Bosch WGG14400NL wasmachine (vrijstaand)

  De energiezuinige en slimme Bosch wasmachine (vrijstaand) WGG14400NL
  Een zuinige wasmachine is niet alleen goed voor het milieu. Je bespaart ook per jaar een aantal tientjes op je energierekening. Daarom loont het al snel om een zuinige wasmachine te kopen. Met de vrijstaande wasmachine WGG14400NL van Bosch creëer je perfecte wasresultaten bij een minimum energie en water verbruik, dankzij energieklasse A en ActiveWater Plus. De WGG14400NL van Bosch is een van de meest energiezuinige wasmachine van het Bosch assortiment. Dankzij de EcoSilence Drive garandeert Bosch een stille motor die lang mee gaat. De koolborstelloze, energiezuinige motor gaat stil te werk en gaat bijzonder lang mee, met maar liefst 10 jaar garantie op de onderdelen.

  Alle Bosch wasmachines beschikken over ActiveWater Plus
  Om waterverspilling te voorkomen, stemt de sensor het exacte waterverbruik af op de was, op basis van de textielsoort en de hoeveelheid. Jouw wasgoed wordt sneller en gelijkmatiger geweekt dankzij de geoptimaliseerde watertoevoer, die zeer mild en zacht is. Zo verbruikt de wasmachine ook bij een kleine was nooit meer water dan nodig.

  De Bosch WGG14400NL is een wasmachine die kwaliteit koppelt aan technologie
  Heb je veel haast maar wil je per se die ene blouse aan waar nu een chocoladevlek op zit? De SpeedPerfect-functie helpt je uit de brand. Deze feature is speciaal ontworpen voor situaties waarin je in tijdsnood zit. Met de SpeedPerfect-functie verkort je de wastijd met 65%. En door de haast vergeten om de sokken nog bij de was te doen? Geen probleem. Met de Bijvulfunctie voeg je tijdens het wassen nog snel een kledingstuk toe of haal je juist nog even iets uit de trommel. Let wel op; Voor de veiligheid kun je de Bijvulfunctie niet gebruiken als de was warmer is dan 50°C of als het waterniveau te hoog is. Wil je alleen een klein wasje doen met wat vergeten kledingstukken? Geen probleem! De wastrommel van 1-9 kilogram laat je alleen de kledingstukken wassen die je wilt wassen. Of het nou voor het hele gezin is of de twee favoriete shirtjes. 

  De juiste wasbeurt voor iedere vlek
  Dankzij het Anti Vlekken-systeem is je wasmachine goed opgewassen tegen vier veel voorkomende vlekken. De Bosch WGG244A7NL wasmachine gaat actief op zoek naar vlekken in kleding en wasgoed. Op deze manier worden ze op de juiste manier bewerkt. Vervolgens zal de wasmachine het wasprogramma gebruiken om de voorbewerkte vlekken te verwijderen. Daardoor komt jouw kleding er weer als nieuw uit te zien en verdient het weer een nieuwe kans. En natuurlijk is er geen voorbehandeling nodig. Dankzij de Hygiëne Plus functie wordt de was schoner dan schoon. Hiermee worden namelijk alle bacteriën gedood, zelfs als je op 40 graden wast.

  Last van een gevoelige huid of een allergie? 
  De AllergiePlus functie heeft een uniek wasprogramma beschikbaar voor jouw gevoelige huid. Deze functie doodt 99,99% van de meest voorkomende bacteriën. AllergiePlus houdt rekening met jouw huid en behandelt je kleding voorzichtig. Deze functie coördineert met een hogere temperatuur en langere wasduur, samen met extra spoelen, voor een effectieve bestrijding van zoveel mogelijk allergenen. Dit zorgt voor een optimaal schoon resultaat.
  De Bosch-wasmachines met het AllergiePlus-wasprogramma op 40°C en 60°C voldoen aan de wetenschappelijk aanbevolen voorwaarden om 99,99% van de bacteriën te verwijderen als het gaat om Enterococcus hirae en Pseudomonas aeruginosa, volgens Honisch et al. 2014, "Impact of wash cycle time, temperature and detergent formulation on the hygiene effectiveness of domestic laundering". Uitgevoerd door de Universiteit van Rijn-Waal.
  lees meer

  Specificaties

  MerkBosch
  Beladingsherkenning
  Toerental instelbaar
  Centrifugesnelheid (max)1400
  Aquastop
  Overloopbeveiliging
  Startuitstel
  bekijk alle specificaties
  Max. belading (kg)EnergieklasseGarantie

  Reviews (5)

  algemene beoordeling
  (5 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.