Bosch WDU28540NL wasdroogcombinatie
 • uitverkocht

  BoschWDU28540NL wasdroogcombinatie

  1138.99
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bosch WDU28540NL wasdroogcombinatie

  De Bosch WDU28540NL wasdroogcombinatie bespaart water bij het drogen en frist jouw wasgoed op. Voorzien met Autodry  voor perfecte was en droogresultaten voor al je wasgoed. Je wast en droogt in één beurt maximaal 6 kg wasgoed schoon zonder dat je wasgoed van de wasmachine naar de droger hoeft te verplaatsen. Dat scheelt weer tijd en daarmee is hij ideaal wanneer je geen ruimte hebt voor een wasmachine en wasdroger apart. Wil je alleen wassen? Dat kan tot maximaal 10 kg. Bovendien beschikt de wasmachine over 12 verschillende wasprogramma’s en wel 2 elektronische droogprogramma's, tijdgestuurd en droogprogramma. Kies naast uit de standaardprogramma’s uit speciale was programma's zoals Allergie+, Dons, Trommel reiniging met geheugenfunctie, Extra snel 15', Overhemden, Mix, MyTime, en Sport.

  Verder heb je de beschikking over extra functies in wassen zoals: Extra spoelen, Licht strijken, EcoPerfect, Hygiëne+, Kinderslot, Favorieten, Extra stil wassen, SpeedPerfect, Voorwas en  Extra water. Met het wasprogramma Hygiëne was je jouw wasgoed met hete lucht voor een hygiënische verzorging. Handig als je bijvoorbeeld alleen maar nare luchtjes wilt verwijderen uit kleding.  Ook heb je speciale droogprogramma en extra droogfuncties zoals o.a. Opfrissen, MyTime, Wash&Dry 60 min, Strijkdroog, EcoPerfect, Nachtprogramma/Stil programma, Drogen, Snel, Kastdroog, en Kastdroog+. En op het MultiTouch LED-display lees je het programma verloop, de temperatuur, de centrifugesnelheid, de resttijd en de 24 u eindtijd uitstel af. Met bijvulfunctie - ben je iets vergeten toe te voegen? Pauzeer dan je wasprogramma en voeg het vergeten stuk wasgoed nog even snel toe. Verder is er aan veiligheid gedacht, met AquaStop waterbeveiliging: de meest betrouwbare waterbeveiliging met levenslange garantie en kinderbeveiliging op de deur.

  Wasdroogcombinatie met zelfreinigende condensor
  De Bosch WDU28540NL heeft een zelfreinigende condensor. Bij het drogen van was vervuilen micropluisjes de binnenzijde van de machine. Op langere termijn wordt er dan veel meer energie verbruikt. De zelfreinigende condensor reinigt zichzelf vier keer per droogbeurt met condenswater, waardoor micropluisjes geen kans krijgen om zich te nestelen. Daardoor blijven optimale prestaties en een laag energieverbruik gegarandeerd.

  Zuinige wasdroogcombinatie
  De Bosch WDU28540NL beschikt over een koolborstelloze motor. Dit zorgt ervoor dat je relatief zunig wast en droogt, maar ook dat de wasdroogcombinatie stil is. De motor heeft namelijk geen koolborstels nodig die voor de aandrijving van de wasdroogcombinatie zorgen. Op deze EcoSilence Drive motor heb je vanuit Bosch 10 jaar garantie.

  Energie
  - Energieverbruik per jaar alleen wassen, 244 kWh (per jaar – 200 maximale beladingen)
  - Energieverbuik per jaar (wassen en drogen) 1088 kWh (per jaar – 200 maximale beladingen)
  - Energie-efficiëntieklasse A
  - Energieverbruik (alleen wassen) (kWh) 1,22 kWh
  - Energieverbuik (wassen en drogen volle belading) (kWh) 6,82 kWh
  - Wasprestatieklasse A
  - Waterverbruik per jaar (wassen) 13.800 (200 maximale beladingen)
  - Waterverbuik per jaar (wassen en drogen) 25000 (200 maximale beladingen)
  - Inhoud RVS trommel 70 liter
  - Geluidsniveau drogen 61 dB
  - Geluidsniveau centrifugeren 71 dB
  - Geluidsniveau wassen 47 dB
  lees meer

  Specificaties

  MerkBosch
  Soort artikelWasdroogcombinatie
  FabriekstypeWDU28540NL
  Type laderVoorlader
  EnergieklasseA
  Toerental (tpm)1400
  Max. belading (kg)10
  bekijk alle specificaties
  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelTrommelverlichtingAandrijfmechanisme motorGarantie

  Reviews (16)

  algemene beoordeling
  (16 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.