overzicht
Bosch WAYH2742NL HomeProfessional wasmachine
 • Uitverkocht

  BoschWAYH2742NL HomeProfessional wasmachine

  759.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Slim huishouden
  75.- cashback

  Nu 75.- cashback bij aankoop van dit Bosch actiemodel.

  Nu 75.- cashback
  Bij aankoop van dit Bosch actiemodel ontvang je tijdelijk van Bosch 75.- cashback. Deze actie is geldig op aankopen in de periode van 1 mei 2019 t/m 30 juni 2019 (aankoopdatum).

  Hoe ontvang je de 75.- cashback?
  Ga naar www.bosch-home.nl/acties klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en upload jouw wehkamp afleverbon voor uiterlijk 31 juli 2019.

  Download / bekijk hier de actievoorwaarden >

  Bosch WAYH2742NL HomeProfessional wasmachine

  De Bosch WAYH2742NL HomeProfessional wasmachine is een slim en extreem stil huishoudapparaat dat jouw leven makkelijker maakt. Je wast tot 9 kilo aan wasgoed in één keer vlekkeloos schoon en met deze trommelinhoud is de wasmachine geschikt voor een huishouden bestaande uit zes personen of meer. De wasmachine beschikt over een energielabel van A+++. Het grote overzichtelijke TFT display leidt je eenvoudig door alle verschillende mogelijkheden heen en geeft zelfs het energie- en waterverbruik aan. Ook zit er een ingebouwd AntiVlekken systeem in de wasmachine waardoor je grasvlekken met gemak uit broeken verwijderd. En hier hoef je zelf niks voor te doen, omdat het systeem zelf de temperatuur, trommelbeweging en inweektijd afstemt op het wasgoed. Een snel wasje draaien wanneer je haast hebt, doe je door het extra snelle wasprogramma te kiezen. Hiermee was je jouw favoriete jurkje al binnen een kwartier fris en schoon. De HomeProfessional wasmachine bedien je met gemak met je smartphone. Zo zet je de wasmachine aan op je werk en is hij klaar als je thuiskomt. Op de app stel je met de Easy Start functie het soort stof en de kleur in. De wasmachine kiest zelf het meest geschikte programma voor een optimaal resultaat. Uiteraard kan je de status van je was op afstand bekijken.

  Een wasmachine met veelzijdigheid aan wasprogramma's
  De Bosch WAYH2742NL HomeProfessional wasmachine biedt je een veelzijdigheid aan wasprogramma's. Zo heb je speciale programma's als Allergie+, Night Wash (extra stil) en Sport. Maar ook automatische programma's voor maximaal gebruiksgemak, zoals de VlekkenAutomaat met 16 speciale vlekkenprogramma's. Dit is een wasprogramma, toepasbaar op de standaard programma's, voor de specifieke wasbehandeling van de meest hardnekkige vlekken. En vergeet vooral niet de opties als extra water, voorwas, extra stil wassen, licht strijken, extra spoelen en zonder centrifugeren.

  Bedien jouw wasmachine op afstand met HomeConnect
  Met de HomeConnect app bedien je jouw huishoudelijke apparaten van verschillende Europese merken gemakkelijk via je smartphone of tablet. Het enige wat je nodig hebt is een huishoudelijk apparaat met de HomeConncet functionaliteit. De app download je gratis. Waarom is dit handig? Zo kan je de wasmachine vast aanzetten naast het sportveld of verwarm de oven alvast voor als je nog in de supermarkt bent. En weet je niet meer precies wat er nu in je koelkast ligt? Dankzij de HomeConnect app bekijk je zelf wat je inhoud nog is.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie

  toegevoegd aan winkelmand