Bosch WAWH2643NL wasmachine met Home Connect
 • best reviewed

  BoschWAWH2643NL wasmachine met Home Connect

  759.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Best reviewed

  Best reviewed

  op Kieskeurig in februari 2020.

  Bosch WAWH2643NL wasmachine met Home Connect

  De Bosch WAWH2643NL wasmachine met een energieklasse A+++ (-30%), is gemakkelijk op afstand te bedienen met de Home Connect App. Je kunt de wasmachine beheren, instellen waar en wanneer je maar wilt. Zo kun je de wasmachine aanzetten op je werk en is de was klaar wanneer je thuiskomt of wanneer het jou uitkomt. Op de app kun je bijvoorbeeld met de Easy Start functie het soort stof en de kleur instellen en de wasmachine kiest zelf het meest geschikte programma, voor een optimaal resultaat. En uiteraard kun je de status van je was op afstand bekijken. Door de Home Connect App weet je altijd precies wanneer de was klaar is en hoef je niet steeds naar de machine te lopen om te kijken of hij nog draait. Verder met 1600 toeren (instelbaar) en een maximale belading van 9 kg. Ook is de WAWH2643NL voorzien van groot overzichtelijk LED-display voor programmaverloop, temperatuurkeuze, centrifugeersnelheid, resttijdweergave en 24 u eindtijduitstel, i-Dos instellingen en verbruiksindicatie.
   
  Home Connect: bedien je huishoudapparaten, waar je ook bent.
  Met Home Connect kun je huishoudelijke apparaten van verschillende Europese merken gemakkelijk en intuïtief via je smartphone of tablet bedienen. Je hebt geen speciale smartphone of tablet nodig, het enige wat je nodig hebt is een apparaat met de Home Connect functionaliteit en de app. Deze is gratis te downloaden, zodat je vanaf je werk je oven kunt aanzetten om voor te verwarmen of in de supermarkt wilt weten of er nog spoelglansmiddel voor je vaatwasser moet meenemen. Je kunt zelfs in je koelkast kijken, het is nu allemaal mogelijk met Home Connect.

  Programma’s
  Je hebt de volgende speciale programma’s tot je beschikking: Nachtprogramma, Sport, Extra snel 15', Snel+mix, Automaat, Allergie+, Dekbed, Wol handwas en Fijn/Zijde. Verder met standaard en aanvullende programma's: voor maximaal gebruiksgemak fijne was, kreukherstellend, Pwitte-/bonte was, Wol-handwasprogramma, SpeedPerfect, sport, start / bijvullen, starttijduitstel, temperatuurkeuze en voorwas.

  i-DOS intelligent doseersysteem
  Water besparen door wasmiddel te besparen: het unieke intelligente i-DOS doseersysteem meet exact de benodigde hoeveelheid vloeibaar wasmiddel. Speciale sensoren meten in de automatische programma's het gewicht en het soort textiel van het wasgoed en zelfs de mate van bevuiling. Je wasgoed wordt gewassen met de optimale hoeveelheid wasmiddel. En doordat je nooit te veel wasmiddel gebruikt, hoeft de machine ook niet extra te spoelen om eventuele zeepresten uit het wasgoed te verwijderen. Met i-DOS kun je wasmiddel en tot wel 7.062 liter water besparen (geschatte jaarlijkse besparing met i-DOS in plaats van handmatige dosering met een conventioneel fijnwasprogramma bij gemiddeld 220 wassen per jaar.

  Comfort en Zekerheid
  - i-Dos: automatische dosering van wasmiddel en wasverzachter
  - EcoSilence Drive: de meest energiezuinige en stille motortechnologie
  - 10 jaar garantie op de koolborstelloze EcoSilence Drive motor
  - AquaStop waterbeveiliging: de meest betrouwbare waterbeveiliging met levenslange garantie
  - VarioTrommel: zacht en efficiënt wassen
  - varioPerfect: tijd- of energiebesparing bij maximaal wasresultaat
  - activeWater: zuinig en nauwkeurig watermanagement
  - Trommelverlichting: ideaal in een donkere omgeving
  - Zelfreinigende wasmiddellade
  - AntiVibration Design: meer stabiliteit en stilte
  - Trommelreiniging: optimale verzorging en reiniging van de trommel en interieur, met herinneringsfunctie
  - EcoFeedback: indicatie van energie- en waterverbruik
  - Bijvulfunctie: Iets vergeten? Eenvoudig wasgoed toevoegen tijdens het programma.
  - AquaSensor: voor optimale spoelresultaten
  - DoorstroomSensor: voor optimaal waterverbruik
  - Indicatie overdosering wasmiddel
  - Schuimherkenning: detecteert overdosering
  - Waterniveau-automaat
  - Kinderbeveiliging op de deur
  - Signaal einde programma
  - TouchControl toetsen incl. LED indicatie: Temperatuurkeuze, Toerentalkeuze, Voorwas, ecoPerfect, speedPerfect, I-dos1, I-dos2 en 24 u Eindtijdkeuze
  - Comfortabele deurvergrendeling: eenvoudig te openen en te sluiten
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie