Bosch WAW32542NL wasmachine
 • Uitverkocht

  BoschWAW32542NL wasmachine

  649.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bosch WAW32542NL wasmachine

  Met de Bosch WAW32542NL wasmachine heb je de beschikking tot een extra grote trommel waardoor je eenvoudig tot 9kg wasgoed schoon wast. Daarmee is de wasmachine geschikt voor een huishouden tot 6 personen. En dankzij het speciale anti-vlekkenprogramma, verwijdert de wasmachine eenvoudig vlekken zoals chocolade, gras of rode wijn. Op het LED display lees je eenvoudig je instellingen af. Kies uit wasprogramma's zoals Mix of AllergiePlus. En heb je weinig tijd? Selecteer dan Extra Snel '15. Hiermee was je een kleine was tot 2kg binnen 15 minuten schoon en net zo efficiënt als een volle lading dankzij ActiveWater Plus. Met de handige starttijduitstel tot 24 uur is je wasprogramma klaar wanneer jij dat wilt. Zo was je voordelig in de nacht en is de was klaar wanneer jij opstaat. Doordat de Bosch wasmachine extra stil is, wordt je er s'nachts ook niet wakker van. Deze wasmachine beschikt ook over VarioPerfect. Een handige functie die je op bijna elk wasprogramma kan toepassen en waarmeee je tot wel 65% sneller wast of tot wel 50% zuiniger.

  Wasmachine die elke druppel optimaal benut
  De Bosch WAW32542NL wasmachine benut dankzij ActiveWater Plus elke druppel water maximaal. Verschillende sensoren in de wasmachine meten automatisch je hoeveelheid wasgoed en passen daar de hoeveelheid water op aan. Een wasje van 2kg was je dus net zo efficiënt als een volle lading. Zo bespaar je water en kosten én was je beter voor het milieu.

  Wasmachine met AllergiePlus
  Veel mensen hebben te maken met allergieën. Stuifmeel en dierenharen zijn in veel gevallen de boosdoeners. Het wasprogramma AllergiePlus van Bosch verwijdert maar liefst 99,9% van de dierenharen en het stuifmeel uit je kleding. AllergiePlus is een speciaal programma met een hoger waterniveau. De was wordt minimaal drie keer gespoeld en de verwarmingstijd is langer dan normaal. Die combinatie rekent af met bijna alle dierenharen en stuifmeel in het textiel. Het AllergiePlus programma is extra zacht voor je kleding en droogt ook op een hogere temperatuur waardoor allergenen geen kans maken. Deze Bosch wasadroogcombinatie beschikt daarom ook over het ECARF-certificaat.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie