Bosch WAW32461NL wasmachine
 • uitverkocht

  BoschWAW32461NL wasmachine

  649.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bosch WAW32461NL wasmachine

  De Bosch WAW32461 wasmachine beschikt over een extra grote trommel en kan tot 8 kg wasgoed verwerken. Handig dus voor een huishouden van 3 tot 5 personen. En met een energieklasse van A+++ -30% was je ook nog eens zuinig. Het medium LED display op de wasmachine zorgt ervoor dat je eenvoudig uit de verschillende wasprogramma's kan kiezen. Zo kies je uit Snel en Mix, Allergieplus met ECARF certificering of Extra Snel '15. Extra Snel '15 is ideaal als je even snel een kleine was tot 2kg moet doen. Binnen 15 minuten klaar en je wast net zo efficiënt als een volle lading dankzij ActiveWaterPlus. Het speciale VarioSoft systeem in de trommel beschermt je wasgoed en zorgt voor minder slijtage aan je kleding. Met een toerental van 1.600 komt je was droger uit de trommel. En doordat de wasmachine met 74dB aan geluid maakt, plaats je de wasmachine overal in huis zonder dat je er iets van mee krijgt. Een wasmachine met voor ieder wat wils. ECARF certificering, wat is dat precies? Misschien heb jij of iemand in je huishouden wel last van allergieën, dan biedt de Bosch WAW32461 wasmachine de uitkomst met AllergiePlus. Het wasgoed wordt in een hoger waterniveau gewassen en minimaal drie keer gespoeld. Ook is de verwarmingstijd langer dan normaal. Zo wordt maar liefst 99,9% van de dierenharen en het stuifmeel uit je kleding verwijderd. Dankzij het AllergiePlus programma heeft de wasmachine het ECARF certificaat.

  Duurzaam en efficiënte wasmachine
  De Bosch WAW32461 benut dankzij het ActiveWater Plus elke druppel water maximaal. Dankzij verschillende sensoren meet de wasmachine automatisch je hoeveelheid wasgoed en past de hoeveelheid water daar op aan. Zo bespaar je water en kosten én is de wasmachine beter voor het milieu.Je wast 1 kg wasgoed dus net zo efficiënt als een volle lading.

  Uitstekende wasprestaties
  Als je kiest voor de VarioPerfect, dan kan je de meeste wasprogramma's sneller of efficiënter laten verlopen. Zo was je met de SpeedPerfect al in een uur tijd een volle trommel schoon. Heb je wat meer tijd en wil je energie besparen? Kies dan voor de EcoPerfect-functies, hiermee bespaar je tot 50% energie.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie