Bosch WAT28542NL wasmachine
 • Uitverkocht

  BoschWAT28542NL wasmachine

  579.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bosch WAT28542NL wasmachine

  De Bosch WAT28542NL wasmachine is een echte vlekkenverwijderaar. Met de vlekkenautomaat verwijder je met gemak de vier hardnekkige vleksoorten (boter/slaolie, bloed, rode wijn, gras). Daarnaast beschikt de wasmachine over een energieklasse van A+++ -30%. Dit betekent dat hij 30% zuiniger is dan de hoogste energieklasse A+++. Met een maximale belading van 8kg is de wasmachine geschikt voor een huishouden tot 5 personen. En met een groot LED display met TouchControl stel je eenvoudig je toerental (maximaal 1400), eindtijd en temperatuur in. Naast de standaardprogramma's beschikt de WAT28542NL wasmachine over een aantal speciale wasprogramma's, zoals Dons, Sport, en Extra snel 30'/15'. Maar ook een AllergiePlus programma. Dit programma zorgt ervoor dat maar liefst 99,9% van de dierenharen en stuifmeel uit je kleding wordt verwijderd. Goed om te weten is dat een Aquastop waterbeveiliging met levenslange garantie op de wasmachine zit en een kinderbeveiliging op de deur.

  10 jaar garantie op jouw wasmachine
  Om het wassen zo efficiënt mogelijk uit te voeren, zit er een EcoSilence Drive motor in jouw Bosch wasmachine. Dit is een motor die werkt zonder koolborstels. Zo verbruikt hij minder stroom en is de wasmachine zeer stil. Van Bosch krijg je 10 jaar garantie op de EcoSilence Drive motor mocht er iets mis gaan.

  Een wasmachine met handige functies
  De Bosch WAT28542NL wasmachine maakt wassen een stuk makkelijker. Zo zorgt SpeedPerfect ervoor dat jij extra snel kunt wassen. Liever wat zuiniger wasssen? Kies dan voor de EcoPerfect-optie. Middels de EcoFeedback-functie kan je op het grote LED display direct teruglezen wat het energie- en waterverbuik is van jouw wasmachine. En soms vergeet je wel eens wasgoed. Dankzij de bijvulfunctie kan je dit eenvoudig toevoegen tijdens het wasprogramma.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie