Bosch WAT28421NL wasmachine
 • Uitverkocht

  BoschWAT28421NL wasmachine

  679.-479.-je bespaart 200.-
  6 reviews

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Artikelomschrijving

  De Bosch WAT2842NL wasmachine is extreem stil en wast 30% zuiniger dan de hoogste energieklasse A+++. Of je nu kiest voor wasprogramma's als Overhemden, Sport of Sport+Mix; op het grote LED display met TouchControl bedieningspaneel kan je duidelijk aflezen wat het energieverbruik is van je geselecteerde wasprogramma. Andere opties die je via het TouchControl bedieningspaneel instelt zijn de eindtijd-, temperatuur- en het toerentalkeuze (maximaal 1400 toeren). En met een maximale belading van 7 kg is de wasmachine geschikt voor een huishouden tot 5 personen. Als je kiest voor de functie VarioPerfect kan je de wastijd inkorten tot wel 65%. Zo bespaar je tijd. Geen haast? Kies dan juist voor de energiezuinige functie van VarioPerfect. Het wasprogramma wordt dan verlengd in tijd, maar wast wel tot 50% zuiniger. De Bosch WAT28421NL beschikt in totaal over 15 wasprogramma's, waaronder een aantal bijzondere programma's als Dekbed, Nightwash (Extra Stil) en Allergie+. Ongeacht welk wasprogramma je gebruikt, dankzij de unieke structuur van de trommel wordt je wasgoed beschermt en slijt het minder snel. En soms vergeet je wel eens wasgoed. Dit voeg je eenvoudig toe aan de trommel dankzij de bijvulfunctie. Je pauzeert het programma, opent de deur van de wasmachine en voegt zo nog snel was toe.

  Wasmachine met trommelreiningsprogramma
  De Bosch WAT28421NL wasmachine beschikt over een trommelreinigingsprogramma. Dit wasprogramma is speciaal voor het reinigen en verzorgen van de trommel. De handige herinneringsfunctie geeft je een melding wanneer de trommel weer gereinigd moet worden. Naast het trommelreinigingsprogramma zit er ook een easy clean wasmiddellade op de wasmachine. Zo kan je de wasmiddellade makkelijk schoonmaken. Goed voor het onderhoud en zo gaat je wasmachine nog langer mee.

  Optimaal waterverbruik in je wasmachine
  Dankzij de ActiveWater technologie wordt het water in je wasmachine zo optimaal mogelijk benut. Het watermanagement herkent de belading en past het stroom- en waterverbruik hier op aan. Ook zorgt het ervoor dat het water uit de laatste spoelcyclus wordt bewaard en gebruikt voor de volgende voorspoelcyclus. Zo was je dus duurzamer.

  Specificaties

  Toerental (tpm)Maximale belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(6 reviews)

  Geweldige machine!

  Deze machine is zeer zuinig, zowel met waterverbruik als stroomgebruik. Bovendien is hij snel!

  ook geplaatst op bosch-home.com

  Zeer stil apparaat. Makkelijk te bedienen.

  Wasmachine is zeer stil en makkelijk te bedienen. Zelf iemand die geen verstand heeft van wassen kan het nu doen.

  ook geplaatst op bosch-home.com

  Stil en schoon

  Machine trilt niet is stil en wast goed schoon! Ik ben tot nu toe erg blij met de machine

  ook geplaatst op bosch-home.com

  Zeer stil

  Makkelijk te bedienen wasmachine. Zeer stil.

  ook geplaatst op bosch-home.com

  Fantastische wasmachine

  Deze wasmachine doet wat ie beloofd, wat ik vooral fijn vind is het zelfreinigingsprogramma, maar ook het weinig geluid dat ie maakt. Top machine voor een goeie prijs

  ook geplaatst op bosch-home.com

  Geweldige wasmachine

  Vele programma's waaruit gekozen kan worden Fluisterstil Makkelijke bediening Duidelijke handleiding werking machine en adviezen mbt schoonhouden etc

  ook geplaatst op bosch-home.com

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  mijn wehkamp