overzicht
Bosch WAQ28363NL wasmachine
 • Uitverkocht

  BoschWAQ28363NL wasmachine

  679.-645.-je bespaart 34.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  Bosch WAQ28363NL wasmachine

  De Bosch WAQ28363 NL wasmachine wast met de koolborstelloze motor en waterbesparende sensoren tot wel 20% zuiniger dan wasmachines met energieklasse A+++. En met een maximale belading van 7 kg is de wasmachine uiterst geschikt voor een huishouden tot 6 personen. En dankzij de VarioPerfect functie beschik je snel over deze 7 kg wasgoed. Deze functie verkort je wasprogramma namelijk met 65%. Liever wat kosten besparen? Gebruik dan EcoPerfect. Hiermee was je tot wel 50% zuiniger. De Bosch WAQ28363NL wasmachine is eenvoudig in gebruik middels TouchControl. Zo stel je wasprogramma's als Extra Snel 15', Snel+Mix en Wol/Handwas makkelijk in. Je bepaalt zelf op welke tijd het wasprogramma begint met de startuitstel functie. De speciale WaveDrum trommel beschermt je kleding tijdens het wassen en zorgt voor minder slijtage. En vergeet je altijd je wasmachine te onderhouden? Geen zorgen, dankzij de zelfreinigende wasmiddellade heb je geen last van overtollige zeepresten. Dankzij een ingebouwde waterbeveiliging, hoef jij je geen zorgen te maken over wateroverlast. Komt er door een storing te veel water in de trommel te zitten, dan pompt de wasmachine het teveel aan water direct weg met de overloopbeveiliging.

  Energie-zuinige wasmachine
  De ActiveWater-technologie zorgt ervoor dat jij energie-zuinig kunt wassen, ook wanneer de trommel niet helemaal vol zit. Verschillende sensoren stemmen het exacte waterverbruik af op basis van de hoeveelheid en de textielsoort. Zo gebruik je nooit te veel water tijdens het wassen en hoeft jouw wasmachine niet onnodig veel water te verwarmen. Zo levert de wasmachine een belangrijke bijdrage aan efficiënt watergebruik in jouw huishouden.

  Stil wassen
  Wanneer de was ongelijkmatig over de trommel van de WAQ28363NL wasmachine is verveeld, past hij automatisch het centrifugeerproces aan. Hierdoor wordt het trillen en schudden van de wasmachine zo veel mogelijk voorkomen. Neem daarbij de koolborstelloze motor en je was extreem stil, duurzaam en zuinig. Overigens krijg je 10 jaar garantie op de koolborstelloze motor van Bosch.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie