Bosch WAJ28075NL wasmachine

  BoschWAJ28075NL wasmachine

  519.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Bosch WAJ28075NL wasmachine

  De Bosch WAJ28075NL Wasmachine met energieklasse A+++ stemt het watergebruik af op de hoeveelheid wasgoed. Zo bespaar je water en kosten én is de wasmachine beter voor het milieu. De wasmachine kan tot 7 kg wasgoed wassen en is daarmee perfect geschikt voor een kleine huishouden van twee tot 4 personen. Het LED display en de draaiknop zorgen ervoor dat de wasmachine eenvoudig in gebruik is. Zo kies je makkelijk één van de speciale wasprogramma's, zoals Mix, Jeans of fijn/zijde. En wanneer je net even te weinig tijd hebt, kan je met de optie speedPerfect met één druk op de knop de wastijd tot 65% verkorten. Je hoeft niet thuis te wachten totdat de wasmachine klaar is dankzij de handige startuitstelfunctie. Je bepaalt zelf wanneer de wasmachine klaar is met een maximum van 24 uur en de machine geeft zelf aan wanneer hij klaar is middels een eindsignaal. En toch nog iets vergeten in de was te doen, geen probleem, dankzij de bijvulfunctie kun je gemakkelijk wasgoed toevoegen tijdens het programma.

  Wasmachine met waterbeveiliging  
  De Bosch WAJ28075NL wasmachine herkent wanneer er te veel schuim aanwezig is in de trommel, hij last dan extra spoelfases in. Dankzij de meervoudige waterbeveiliging in de wasmachine voorkomt hij dat het waterniveau ongecontroleerd kan stijgen in de automaat. Zo kan je de wasmachine gerust laten draaien, ook wanneer je niet thuis bent.

  Stil wassen
  Het speciale 'o'-design aan de zijkant van de wasmachine zorgt voor extra stabiliteit en stilte. En samen met de elektronische onbalans controle tijdens het centrifugeerproces, die ervoor zorgt dat het toerental wordt aangepast wanneer het wasgoed niet gelijkmatig over de trommel is verdeeld, hoor je de wasmachine bijna niet. Wel zo fijn voor de naastgelegen kamers.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelAandrijfmechanisme motorGarantie