Bosch WAJ28010NL wasmachine
 • 50.- cashback

  BoschWAJ28010NL wasmachine

  449.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Nu met 50.- cashback

  Nu met 50.- cashback

  op deze Bosch wasmachine. De actie is geldig t/m 28 februari 2021 Hoe werkt de actie? Ga na aankoop naar: https://www.bosch-home.nl/acties/maandaanbiedingen en registreer je machine. Hier vind je ook de actievoorwaarden.

  energielabel info

  energielabel info

  bij sommige apparaten ontvang je een dubbel energielabel i.v.m. nieuwe regelgeving. Per 1 maart wijzigen de energieclassificaties. Meer info lees je op deze pagina energielabel informatiepagina

  Bosch WAJ28010NL wasmachine

  De Bosch WAJ28010NL is een compacte wasmachine met 7 kg capaciteit voor gezinnen tot 4 personen. De automatische beladingsherkenning van het toestel stelt in drie stappen automatisch de belading vast en past het stroom- en waterverbruik hier op aan. De continue automatische beladingsherkenning in de toestellen met ActiveWater-watermanagement bereikt zelfs nog nauwkeurigere resultaten.

  Was sneller en efficienter
  De SpeedPerfect-functie is speciaal ontwikkeld voor situaties dat je geen tijd te verliezen hebt. Met SpeedPerfect verminder je de wastijd met 65% maar zonder minder goede resultaten. Gebruik de functie in combinatie met de meeste wasprogramma's, voor alle ladingen en stoffen. Als je bijvoorbeeld kiest voor het mixprogramma in combinatie met SpeedPerfect, kun je tot 4 kg in maar 45 minuten wassen.

  Zuinig en stil
  De ActiveWater technologie van Bosch voorkomt waterverspilling en stemt de hoeveelheid water nauwkeurig af op de hoeveelheid wasgoed. Het wasgoed wordt altijd gewogen zodat het wasprogramma nooit meer water verbruikt dan nodig is. Extra beveiliging dankzij AquaSecur om waterschade te voorkomen. De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien: het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. De verbeterde isolatie reguleert bovendien het geluidsniveau, waardoor Bosch WAJ28010NL zeer stil is, zelfs tijdens het centrifugeren.
  lees meer

  Specificaties

  Toerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelGarantie