Bosch WAB28262NL wasmachine
 • Uitverkocht

  BoschWAB28262NL wasmachine

  399.-379.-je bespaart 20.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bosch WAB28262NL wasmachine

  De Bosch WAB28262NL Wasmachine met energieklasse A+++ stemt het watergebruik af op de hoeveelheid wasgoed. Zo bespaar je water en kosten én is de wasmachine beter voor het milieu. De wasmachine kan tot 6kg wasgoed wassen en is daarmee perfect geschikt voor een huishouden tot twee personen. Het LED display en de draaiknop zorgen ervoor dat de wasmachine eenvoudig in gebruik is. Zo kies je makkelijk één van de speciale wasprogramma's, zoals Kreukherstellend Mix, Overhemden, Sport, Allergie+, Extra snel 30'/15', Wol/handwas, en Fijn/zijde. En wanneer je net even te weinig tijd hebt, kan je met de optie speedPerfect met één druk op de knop de wastijd met 40% verkorten. Je hoeft niet thuis te wachten totdat de wasmachine klaar is dankzij de handige startuitstelfunctie. Je bepaalt zelf wanneer de wasmachine klaar is met een maximum van 24 uur en de machine geeft zelf aan wanneer hij klaar is middels een eindsignaal.

  Wasmachine met waterbeveiliging
  De Bosch WAB28262NL wasmachine herkent wanneer er te veel schuim aanwezig is in de trommel, hij last dan extra spoelfases in. Dankzij de meervoudige waterbeveiliging in de wasmachine voorkomt hij dat het waterniveau ongecontroleerd kan stijgen in de automaat. Zo kan je de wasmachine gerust laten draaien, ook wanneer je niet thuis bent. Op de deur van de trommel zit een kinderbeveiliging.

  ECARF gecertificeerd
  Speciaal anti-allergie wasprogramma met ECARF anti-allergeen keurmerk.

  Perfect, efficiënt en automatisch wassen
  De ActiveWater functie stelt de wasmachine in staat automatisch de belading te herkennen en het stroom- en waterverbuik hier op aan te passen. Dit zorgt ervoor dat de wasmachine niet te veel water moet verwarmen en zo dus minder energie gebruikt. Zo was je dus nog zuiniger en efficiënter.

  Flexibeler dankzij starttijduitstel
  De wasmachine klaar wanneer je thuiskomt? Dat kan dankzij de starttijduitstel functie. Zo stel je zelf in wanneer het wasprogramma start en dus klaar is met een maximum tot 24 uur.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelGarantie