Bosch WAB28160NL wasmachine
 • Uitverkocht

  BoschWAB28160NL wasmachine

  399.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Bosch WAB28160NL wasmachine

  De Bosch WAB28160NL Wasmachine met energieklasse A+++ stemt het watergebruik af op de hoeveelheid wasgoed. Zo bespaar je water en kosten én is de wasmachine beter voor het milieu. De wasmachine kan tot 6kg wasgoed wassen en is daarmee perfect geschikt voor een huishouden tot twee personen. Het LED display en de draaiknop zorgen ervoor dat de wasmachine eenvoudig in gebruik is. Zo kies je makkelijk één van de speciale wasprogramma's, zoals Mix, Allergie+ of fijn/zijde. En wanneer je net even te weinig tijd hebt, kan je met de optie speedPerfect met één druk op de knop de wastijd met 40% verkorten. Je hoeft niet thuis te wachten totdat de wasmachine klaar is dankzij de handige startuitstelfunctie. Je bepaalt zelf wanneer de wasmachine klaar is met een maximum van 24 uur en de machine geeft zelf aan wanneer hij klaar is middels een eindsignaal.

  Wasmachine met waterbeveiliging
  De Bosch WAB28160NL wasmachine herkent wanneer er te veel schuim aanwezig is in de trommel, hij last dan extra spoelfases in. Dankzij de meervoudige waterbeveiliging in de wasmachine voorkomt hij dat het waterniveau ongecontroleerd kan stijgen in de automaat. Zo kan je de wasmachine gerust laten draaien, ook wanneer je niet thuis bent. Op de deur van de trommel zit een kinderbeveiliging.

  Stil wassen
  Het speciale 'o'-design aan de zijkant van de wasmachine zorgt voor extra stabiliteit en stilte. En samen met de elektronische onbalans controle tijdens het centrifugeerproces, die ervoor zorgt dat het toerental wordt aangepast wanneer het wasgoed niet gelijkmatig over de trommel is verdeeld, hoor je de wasmachine bijna niet. Wel zo fijn voor de naastgelegen kamers.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseToerental (tpm)Max. belading (kg)StartuitstelGarantie