Bosch VitaPower MMB6141S blender, Zwart, zilver

  BoschVitaPower MMB6141S blender

  98.95
  nog 3 op voorraad

  Bosch VitaPower MMB6141S blender

  Met de Bosch VitaPower MMB6141S maak je eenvoudig perfecte smoothies. Dankzij het ProPerformance system is dit een krachtige blender waardoor je gemakkelijk kan blenden. Deze blender heeft een duurzame Tritan blenderkan.

  Meer dan alleen smoothies maken
  Deze sterke blender van beschikt over een 1200 Watt motor die een snelheid tot wel 30.000 rpm haalt. Dit apparaat beschikt dus over genoeg vermogen om harde ingrediënten te vermalen.

  Hoge kwaliteit
  Je kunt er van uitgaan dat je langdurig plezier hebt van deze blender. Het is namelijk aangetoond door een levensduurtest dat deze blender 100 uur meer gaat wat goed is voor tienduizend geblende smoothies.

  Efficiënte mesbladen
  Door efficiënte mesbladen krijg je een substantie zonder achtergebleven stukken. De RVS ProEdge mesbladen worden gemaakt in de Duitse stad Solingen, wereldberoemd om zijn messen. De randen van de mesbladen zijn versterkt zodat ze langer meegaan.

  Veilig blenden
  De Tritan blenderkan is van hoge kwaliteit en onsplinterbaar en is ideaal voor zowel hete soep als ijskoude drank. De binnenzijde van de kan heeft speciale Flow Boosters, zodat alle ingrediënten op de beste manier gemengd worden. De Tritant blenderkan bevat geen BPA, BPS of welke bisphenols dan ook.
  lees meer

  Specificaties

  Soort artikelBlender
  FabriekstypeVitaPower MMB6141S
  MerkBosch
  Totale inhoud (l)1,5
  Totaal vermogen (watt)1200
  MengbekerKunststof
  Variabele snelheden
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.