overzicht
Bosch UNLIMITED BCS1UL snoerloze 2 in 1 steelstofzuiger, Zilver
 • Extra garantie

  BoschUNLIMITED BCS1UL snoerloze 2 in 1 steelstofzuiger

  415.-
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  10 jaar motorgarantie

  10 Jaar motorgarantie bij aankoop en registratie van deze Bosch stofzuiger.

  Hoe werkt het?

  Om in aanmerking te komen en zo de 10 jaar motorgarantie te activeren, dien je binnen zes maanden na aankoop de stofzuiger te registreren op www.bosch-home.nl/mybosch. Na registratie is de bevestiging terug te vinden bij het betreffende product in geregistreerde MyBosch account. Deze bevestiging is tevens het bewijs van de 10 jaar motorgarantie. De garantieperiode is vervolgens 10 jaar en gaat in op de dag van aankoop van de stofzuiger.

  Lees de actievoorwaarden >

  Bosch UNLIMITED BCS1UL snoerloze 2 in 1 steelstofzuiger

  Stofzuigen wordt nu gemakkelijk met deze snoerloze 2 in 1 steelstofzuiger BCS1ULTD van Bosch. Door de zuigbuis te ontkoppelen van de zuigunit, houd je een handige kruimelzuiger over. Handig op de trap of om even de meubels of matras te zuigen.  Om dit goed te kunnen aanpakken ontvang je diverse accessoires bij deze steelstofzuiger zoals de All Floor HighPower borstel ervoor zorgt dat je op alle soorten vloeren kan schoonmaken. En met de 2-in-1 meubelborstel en de lange flexibele kierenzuigmond is de rest ook een peuleschil.
  Ook over de uitblaaslucht hoef je, je geen zorgen te maken dankzij het cartridge filter met Pure Air membraan en een hygiënische filter. Dit filter is gemakkelijk schoon te maken dankzij RotationClean. En de accu maakt deel uit van het Bosch Power for ALL-systeem - deze werkt met één enkele accu op alle apparaten die ook deel uitmaken van het 18-volt draadloze Home & Garden-systeem van Bosch. De uitwisselbare Power for ALL accu's zorgen voor een nog langere looptijd en zijn bruikbaar op alle draadloze 18-volt Home & Garden-gereedschappen van Bosch.  De werktijd van deze accu is: tot 60 min. op de normale stand zonder elektrische accessoires, tot 45 min. op de normale stand met elektrische zuigmond, Tot 7 min. op de Turbo stand met elektrische zuigmond. En om je het helemaal gemakkelijk te maken ontvang niet 1 maar 2 accu’s zodat je onafgebroken door kunt werken. Met de snellader laad je immers de accu in 1 uur op!

  Betrouwbare reinigingsprestaties
  De All Floor HighPower borstel en DigitalSpin Motor zorgen ervoor dat je op alle soorten vloeren kan schoonmaken. De Unlimited bevat de nieuwste motortechnologie: de DigitalSpin Motor met een lange levensduur. De perfect gekalibreerde aerodynamische bladen roteren sneller dan een Formule 1-motor. Deze motor is compact, licht en presteert uitstekend.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie