Bosch UNLIMITED BCS1ALL snoerloze 2 in 1 steelstofzuiger, Wit
 • Uitverkocht

  BoschUNLIMITED BCS1ALL snoerloze 2 in 1 steelstofzuiger

  429.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  best reviewed

  best reviewed

  In januari 2019 door consumenten het best beoordeeld op Kieskeurig.nl

  Bosch UNLIMITED BCS1ALL snoerloze 2 in 1 steelstofzuiger

  Stofzuigen wordt nu gemakkelijk met deze snoerloze 2 in 1 steelstofzuiger BCS1ALL van Bosch. Door de zuigbuis te ontkoppelen van de zuigunit, houd je een handige kruimelzuiger over. Handig op de trap of om even de meubels of matras te zuigen.  Om dit goed te kunnen aanpakken ontvang je diverse accessoires bij deze steelstofzuiger zoals de All Floor HighPower borstel ervoor zorgt dat je op alle soorten vloeren kan schoonmaken. En met de 2-in-1 meubelborstel en de lange flexibele kierenzuigmond is de rest ook een peuleschil.

  Ook over de uitblaaslucht hoef je, je geen zorgen te maken dankzij het cartridge filter met Pure Air membraan en een hygiënische filter. Dit filter is gemakkelijk schoon te maken dankzij RotationClean. En de accu maakt deel uit van het Bosch Power for ALL-systeem - deze werkt met één enkele accu op alle apparaten die ook deel uitmaken van het 18-volt draadloze Home & Garden-systeem van Bosch. De uitwisselbare Power for ALL accu's zorgen voor een nog langere looptijd en zijn bruikbaar op alle draadloze 18-volt Home & Garden-gereedschappen van Bosch.  De werktijd van deze accu is: tot 60 min. op de normale stand zonder elektrische accessoires, tot 45 min. op de normale stand met elektrische zuigmond, Tot 7 min. op de Turbo stand met elektrische zuigmond.

  Betrouwbare reinigingsprestaties
  De All Floor HighPower borstel en DigitalSpin Motor zorgen ervoor dat je op alle soorten vloeren kan schoonmaken. De Unlimited bevat de nieuwste motortechnologie: de DigitalSpin Motor met een lange levensduur. De perfect gekalibreerde aerodynamische bladen roteren sneller dan een Formule 1-motor. Deze motor is compact, licht en presteert uitstekend.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie